Hírek

February 13, 2024

Apex Legends 20. évad: Breakout – Új funkciók, Legend frissítések és teljesítmény mód

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Apex Legends visszatér ötödik éve, hogy csatáit vívja az Outlands-ben, és a 20. évad, a Breakout izgalmas játékmeneti változásokat hoz az összes ikonikus legenda számára. Ebben a szezonban egy sor frissítést mutat be, beleértve a legendás frissítéseket, az átdolgozott ravasz- és páncélrendszereket, a rangsorolt ​​újratöltések visszatérését és még sok mást.

Apex Legends 20. évad: Breakout – Új funkciók, Legend frissítések és teljesítmény mód

Teljesítmény mód

Az idei szezon egyik legfontosabb eseménye a teljesítmény mód kiadása, amely már elérhető a jelenlegi generációs konzolosok számára 120 Hz-es kijelzővel. Az új többszálas renderelő rendszerrel az Apex stabil, 120 FPS-sel futhat, jobb vizuális minőséget kínálva minden térképen, beleértve az új Thunderdome-ot is a Mixtape lejátszási listán.

Új funkciók

A Breakout egy közösség által létrehozott jutalomkövetőt és az új Straight Shot LTM-et is bemutatja. A Straight Shot LTM a battle royale élményét kisebb térképekbe sűríti, így nincs szükség fosztogatásra, és lehetővé teszi a csapatoknak, hogy gyorsan megtalálják a harcot. Ezenkívül az új, kizárólag ebben a játékmódban elérhető újrasorolási lehetőség lehetővé teszi a játékosok számára, hogy újra próbálkozzanak a néző képernyőjén.

Legend frissítések

Az Evo páncél legendás páncéllá fejlődött, több lehetőséget biztosítva az osztagoknak, hogy az Apex Games minden fordulójában elérjék a legmagasabb szintet. A sebzés, a csoportos akciók és az új Evo aratógépek segítik a játékosokat az egyes szinteken való előrehaladásban. A második és harmadik szinten a legendák egyedi jutalmakat kapnak, amelyek tovább fejlesztik képességeiket és játékstílusukat.

Újratöltve rangsorolt

A Ranked Reloaded visszatér a 13. évadhoz, és további bónuszokat kínál azoknak a játékosoknak, akik elkezdik versenyezni. Az új játékosok most már korábban is részt vehetnek, 50-ről 20-ra csökkentett fiókkövetelmény mellett. A szezon emellett eltávolítja az ideiglenes meccseket, a promóciós próbákat és a rejtett ügyességi értékeléseket. A szezon felénél visszatérnek a rangsorolt ​​részarányok, és a gyilkosságokkal szerzett pontok új, korlátlan felső határa izgalmat ad a verseny ranglétrán.

Játssz a 20. évaddal

Az Apex Legends 20. évada már minden platformon elérhető. Ne hagyja ki az új legendaváltásokat és a szezonális ünnepségeket. A csatabérlet a szokásos három hónapig tart, május 13-ig. Csatlakozz az akcióhoz, és mássz fel a ranglétrán az Apex Legends izgalmas szezonjában!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek