Hírek

June 2, 2022

A szerkesztők válogatása a Zulabet legújabb áttekintéséből

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Zulabet az egyik legújabb online fogadási platform, amely az utóbbi időben nagy érdeklődést váltott ki. A mögötte álló cég, a Maltix Limited bizonyára sokat tett azért, hogy a rendkívül versenyképes szerencsejáték-iparban lebegjen, különösen miután ilyen későn csatlakozott hozzá. Ez az áttekintés rávilágít néhány új és egyedi funkcióra, amelyeket a Zulabet az utóbbi időben bevezetett annak érdekében, hogy a fogadási oldal kiemelkedjen az iparágban.

A szerkesztők válogatása a Zulabet legújabb áttekintéséből

Engedélyezés

A Zulabet a máltai joghatóságon belül található, és a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Az engedély száma MGA/B2C/486/2018, cégjegyzékszáma C96904. A hivatalos weboldalon közzétett engedélyezési és regisztrációs adatokkal a Zulabet magas szintű megbízhatóságot teremtett a fogadók és a bírálók körében.

A jelentések azt mutatják, hogy ez az eSports bukméker most megkapta a svéd szerencsejáték-engedélyt. Ez azt sugallja, hogy a Zulabet nagy valószínűséggel Svédország szabályozott piacán fog megjelenni, és több fogadónak kínál eSport fogadási és egyéb fogadási szolgáltatásokat. A Maltix Korlátolt Felelősségű Társaság azonban nem adott hivatalos nyilatkozatot arról, hogy a lépés megtörténik-e, és mikor. A máltai engedély is 2028-ig érvényes, ami kétségbe vonja, miért költözne Svédországba.

Marketing

Egyes szakértők szerint a Zulabet sikere kiterjedt és hatékony marketingkampányainak köszönhető. A Zulabet a marketing számos formába fektetett be, beleértve a közösségi médiában történő hirdetéseket, a közvetlen e-mailezést és a telemarketinget. A marketing stratégiák személyre szabottak, és a fogadási szolgáltató által keresett célközönségnek megfelelően vannak kialakítva. Marketingsikerükben a szájreklám marketing is jelentős szerepet játszott, amit jó szolgáltatásaik váltottak ki.

Ugyanakkor több szakértő is azt állítja, hogy a cég marketingköltségei túl magasak lehetnek ahhoz, hogy a kampányokat fenntarthatóvá tegyék. Lehet, hogy jó stratégia volt a piacra lépéshez, de hosszú távon pénzügyileg nem kivitelezhető.

Bónusz ajánlatok

Bónuszajánlatok és számos egyéb promóciós ajánlat meglehetősen gyakoriak az eSport fogadási oldalakon és más online fogadási platformokon, így logikus, hogy a Zulabet kínálja őket. A különbség azonban a Zulabet ajánlatainak puszta számában rejlik. Több mint 15 féle bónuszt és promóciós ajánlatot kínál minden játékos számára, beleértve az üdvözlő bónuszokat, az ingyenes fogadásokat, a megnövelt fogadásokat, a heti bónuszokat és a pénzvisszatérítési bónuszokat.

A bónusz- és promóciós ajánlatok is viszonylag vonzóbbak, mint a többi versengő online fogadási platformon. Ez a fogadók által kapott összegre vagy értékre, valamint az ajánlatokhoz kapcsolódó fogadási feltételekre vonatkozik. Egy jó eSport rangsoroló platform segíthet a fogadóknak abban, hogy összehasonlítsák az eSport fogadási piacokat lefedő legjobb fogadóirodák ajánlatait.

Ügyfélszolgálat

A statisztikák azt mutatják, hogy a fogadók hajlamosak a legjobb eSport fogadási oldalak és más, minőségi ügyfélszolgálati szolgáltatásokat kínáló szerencsejáték-platformok felé vonzódni. Több más eSport fogadási platformok minden bizonnyal jobb ügyfélszolgálati szolgáltatásokat nyújtanak, mint a Zulabet, különösen ami az elérhető csatornákat és a válaszidőt illeti. Ettől függetlenül a Zulabet ügyfélszolgálata továbbra is dicséretes.

A Zulabetnek csak két csatornája van az ügyfélszolgálatok elérésére. Az első e-mailben történik, amelyre elég sok időbe telik a válasz megérkezése, de hasznos lehet hosszú vagy részletes kérések esetén. A másik lehetőség az élő chat. A fogadók a Zulabet webhely GYIK oldalát vagy az online fórumokat is használhatják, hogy megoldást találjanak az általuk tapasztalt gyakori problémákra.

Változatos fogadási piac

A Maltix Korlátolt Felelősségű Társaság szerint a fogadási piacok sokfélesége a fő titkuk. A Zulabet fogadási piacokat biztosít gyakorlatilag az összes legális és regisztrált, világszerte játszott sportághoz, beleértve az e-sportot és a virtuális sportokat is. A felkészülési szakasz általában több mint 32000 eseményt kínál havonta. A fogadók biztosak lehetnek abban, hogy minden nagyobb sportversenyen megtalálják a fogadási piacokat, és különféle fogadási típusokat élvezhetnek. Az élő fogadás is támogatott, beleértve az eSportot is.

A fogadási esélyeket is szándékosan vonzóbbá teszik, mint a legtöbb versenytárs kínálja, így az üzlet még édesebbé válik. Az oldal felhasználói felületét úgy alakították ki, hogy a fogadók könnyen navigálhassanak a számos lehetőség között, hogy megtalálják azokat a sportágakat és meccseket, amelyekre fogadni szeretnének.

fizetési módok

A Zulabet lenyűgöző különféle betéti megoldások hogy lefedje a legtöbb fogadó preferenciáját. A fogadók négy pénznemben, euróban, magyar forintban, norvég koronában és indiai rúpiában fizethetnek. A pénzeszközök befizetése viszonylag egyszerű, de az alkalmazott fizetési módtól függ. A visszavonási lehetőségek azonban meglehetősen korlátozottak. Általában sokféle e-pénztárca megoldást tartalmaznak. A Zulabet nem kínál olyan kriptovaluta fizetési lehetőségeket sem, amelyek manapság kívánatosak az elit fogadók körében.

Felelősségteljes szerencsejáték

A Zulabet többféle módon is népszerűsíti a felelősségteljes szerencsejátékot. Kezdetben lehetővé teszi a fogadók számára, hogy amikor akarják, lezárják számláikat, függetlenül az általuk felajánlott okoktól. A szerencsejáték-számlák bezárása segíthet a fogadóknak abban, hogy távol maradjanak a függőséget okozó szerencsejátékoktól. A Zulabet fiókkorlátokat is engedélyez, amelyeket a fogadók beállíthatnak tevékenységeik korlátozására.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek