Hírek

December 15, 2022

10 Fogadjon az Esports Betting Surge nyomán

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A 10Bet online fogadási platform készen áll arra, hogy új ugrást tegyen kínálatában az esport-fogadások legújabb felfutását követően. A 2003-ban indult cég mindig is azt a kultúrát képviselte, hogy ne rohanjon bele az új trendekbe. Azonban valahányszor végre beugrik a kocsiba, rendszerint vezető pozícióba kerül, köszönhetően jellegzetes kutatásának és precíz kivitelezésének.

10 Fogadjon az Esports Betting Surge nyomán

Most, majdnem három évvel azután, hogy az esport-fogadások általánossá váltak, a 10Bet mindent megtesz, hogy megfeleljen az újonnan fejlődő piacnak. Annak ellenére, hogy más online sportfogadási oldalak már korábban megjelentek a piacon, a 10Bet kulcsfontosságú erősségekkel rendelkezik, amelyek segítenek kivívni a részesedését, miután mindent beleadtak.

Széles globális piac

A közelmúltbeli növekedési hullámban a 10Bet támadásba lendült, hogy kiterjessze joghatóságát, különösen Aricában. Más afrikai országok mellett Kenyában, Ghánában, Tanzániában, Zambiában és a Kongói Demokratikus Köztársaságban hozott létre üzleteket. A lépést úgy időzítették, hogy egybeessen a piacon növekvő internetkapcsolattal.

Ellentétben más szolgáltatókkal, akik elérhetőek ezekből az országokból, de nem rendelkeznek engedéllyel, a 10Bet minden régióban helyi licenceket akart szerezni. Így könnyebben megbízhatnak a helyi fogadók. Ezenkívül a bővítés során a szolgáltatók minden országban egyedi készítésű webhelyeket készítettek, például támogatást kínálnak a helyi nyelveken, és elfogadják a helyi pénznemeket és fizetési módokat.

Nagyrészt jelenlévő szolgáltatóként ezekben az országokban sokan elfogadják 10Bet az egyik legjobb esport fogadási oldal amikor végre bemutatja ezeket a játékokat fogadási piacainak.

Számos fizetési mód

Annak érdekében, hogy megfeleljen az e-sport fogadóinak azokban az országokban, ahol működik, a 10Bet szándékosan dolgozott azon, hogy sok fizetési szolgáltató amint lehetséges. A helyi pénzátutalási lehetőségek megkönnyítik a fogadók számára a tranzakciókat anélkül, hogy sok rejtett költséget kellene fizetniük. Kenyában például a szolgáltató az M-Pesán keresztül fogad el fizetést, amely egy mobil pénzátutalási szolgáltatás, amelyet a mobiltelefon-tulajdonosok több mint 90%-a használ.

Kriptovaluta egy másik termékeny terület a 10Bet számára az ügyfelek fogadására. A központi szabályozó hatóság hiánya meglehetősen stabillá teszi az olyan kriptovalutákat, mint a Bitcoin és az Ethereum. Ezenkívül biztonságos módot jelentenek az emberek számára a fogadási tevékenységekben való részvételre anélkül, hogy felfednék tartózkodási helyüket. Tekintettel arra, hogy a fogadók mennyire szeretik a magánéletüket, ennek a fizetési lehetőségnek a használata sok fogadó kedvencévé teszi a 10bet-et.

Dinamikus weboldal

Az iparágban szerzett, körülbelül 20 éves tapasztalat azt jelenti, hogy a 10Bet ismeri a fogadási dzsungel minden zugát. Fennállása során a 10Bet oldal soha nem tűnt elavultnak. Szakértőkből álló csapat megőrizte egyszerűségét és funkcionalitását, még akkor is, amikor több tételt adnak hozzá a fogadási piachoz.

Az esport fogadási piac bevezetése semmilyen módon nem veszélyezteti a 10Bet weboldal minőségét. A felhasználók szeretik, hogy milyen könnyű megtalálni a versenytársukat egy olyan webhelyen, amelyen rengeteg termék található.

Számos fogadási esemény

Az e-sport ipar hatalmasat fejlődött az utóbbi időben. Az olyan országok, mint Dél-Korea, Kína, Dél-Afrika, Olaszország, Dánia, Oroszország, Nepál és Ukrajna elismerik az e-sportot és a sportot. Az új hullámot az e-sport folytonossága hajtotta, amikor a legtöbb tevékenységet leállították a koronavírus elleni védekezési intézkedések.

Ez a fejlődés fellendült esport versenyek mind a rendezvények számát, mind a nyereménytárcát tekintve. Mivel sok minden történik, egyre többen érdeklődnek az esport iránt. Ez viszont azt jelenti, hogy többen hajlandóak részt venni az ilyen eseményekben. A színpad tehát a 10Bet számára készült, hogy kielégítse a már virágzó keresleti piacot.

Szponzorálás és a jövő

A 10Bets által kiszámított mozgások a fogadási piacokon az iparág minden érintettje számára érdekesek. Az a legjobb esport fogadási oldal értékelői gyakran használja a rangot szabványként, amelyhez képest más webhelyeket mérhet fel. Ez abból fakad, hogy a fogadási szolgáltatók minden olyan piacon, amelyre bemerészkednek, a minőség és a mennyiség mellett elkötelezettek.

Ahogy az esport folyamatosan fejlődik, a 10Bet olyan utakat is keres, ahol az iparág különböző érdekelt feleivel együttműködhet. Jól felkészült arra, hogy csapatszponzorként, versenyszponzorként vagy fogadási partnerré váljon a különböző ligákban.

A jövőben a fogadók az esport fogadási piacokra számíthatnak a 10Bet-en az összes jelentős videojáték-versenyen. A FIFA, a világszerte népszerű futballjáték videováltozata, az egyik vezető játék az esport-fogadási piacokon. A fogadók könnyen fogadnak rá, mivel a játék alapjai hasonlóak a hagyományos futballjátékokéhoz.

MOBA és FPS címek a rajongók és a fogadók körében is egyre nagyobb teret hódítanak. A Call of Duty, a CS: GO, a Dota 2, a Fortnite, az Overwatch és az NBA 2K mind olyan fogadási lehetőségek, amelyeket a fogadók imádni fognak. A versenyek növekvő gyakorisága megteremti a terepet az egész éves és éjjel-nappali fogadások számára.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek