A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel WebMoney

A WebMoney egy elismert eSport fogadási fizetési lehetőség, amely gyorsan előtérbe kerül az online fogadási körökben, különösen Kelet-Európában. Ez a fizetési lehetőség azonban jelentős népszerűségnek örvend, de hajlamos a radar alá is repülni. Népszerűségének egyik fő oka az, hogy ez a fizetési szolgáltatás egy e-pénztárca. És mivel az e-pénztárcák az egyik legkedveltebb fizetési mód az online e-sport fogadási oldalakon, a WebMoney-t manapság a legtöbb sportfogadó nagy előnyben részesíti.

A WebMoney segítségével történő online eSport fogadás megkezdéséhez a játékosoknak csak fel kell tölteniük az összeget WebMoney számlájukra, mielőtt azokat a fogadási számlájukra küldhetik. Bár a WebMoney nem a legnagyobb e-pénztárca, az eSport fogadók nagy száma egyre nagyobb érdeklődést mutat.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel WebMoney
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A WebMoney Esports fogadásról

A WebMoney Transfer-t 1998-ban alapította a WM Transfer Ltd. A WebMoney a fő cég munkatársaként nyitotta meg első irodáit Moszkvában, Oroszországban. Kezdetben ezt a fizetési szolgáltatást az orosz ügyfelek kiszolgálására hozták létre, akiknek praktikus megoldásra volt szükségük az online pénzátutaláshoz. Jelenleg pedig az egyik legelismertebb fizetési mód az országban.

Annak ellenére, hogy ez fizetési szolgáltatás Kelet-Európából, elsősorban Oroszországból érkező ügyfelek kiszolgálására jött létre, jelenleg globális ügyfélkört szolgál ki számos országban irodákkal. A WebMoney több mint 90 országban érhető el, világszerte több mint 40 millió felhasználóval.

Ahogy a neve is sugallja, a WebMoney elsősorban egy online fizetési lehetőség, amely különféle pénzügyi tranzakciókat szolgál ki, beleértve a pénzkölcsönzést, a valutaváltást és az online fogadást. Emellett a cég számos terméket vezetett be, ezek közül a legfontosabb a kártyás fizetés és az online e-pénztárca megoldások.

Népszerű a WebMoney?

Mint korábban említettük, a WebMoney globális ügyfélkört szolgál ki. Annak ellenére, hogy elsősorban az európai országokban használják, a felhasználók nagy része az Oroszországból és az eurázsiai országokból. Ami az ügyfelek demográfiai adatait illeti, a WebMoney különösen népszerű a fiatalok körében, jelentős számban használják eSport fogadásokra.

Hogyan lehet befizetni a WebMoney segítségével

Pénzeszközök befizetése online eSport fogadási oldalak A WebMoney-nek olyan egyszerűnek kell lennie, mint az ABC-nek. Lényegében nyilvánvaló, hogy ez a fizetési szolgáltatás komolyan veszi a kényelmet, és egyszerűnek kell lennie a pénz befizetésének az online fogadóirodák számlájára.

Íme néhány lépés, amelyet követnie kell a WebMoney-n keresztül történő befizetéskor:

 • 1. lépés: Keressen egy megfelelő WebMoney online fogadóirodát, hozzon létre számlát a bukmékernél, és jelentkezzen be. Innen menjen egyenesen a banki részhez, és válassza ki a WebMoney befizetési módot a rendelkezésre álló lehetőségek közül.
 • 2. lépés: Miután megtalálta a WebMoney ikont, és rákattintott, automatikusan meg kell adnia a fizetési részleteket, főként a befizetés összegét, majd közvetlenül ezután lépjen be a WebMoney-fiókjába. A bejelentkezési folyamat hasonló a többi e-pénztárcához, mivel a játékosoknak meg kell adniuk fiókjuk hitelesítő adatait (e-mail cím és jelszó), valamint a 12 napos WebMoney azonosítószámot.
 • 3. lépés: Ha WebMoney számláján elegendő fedezet áll rendelkezésre a befizetés összegének teljesítéséhez, a befizetés megerősítése marad hátra. Sikeres megerősítés esetén átirányítjuk a fogadóirodák oldalára, és az új egyenlegnek tükröznie kell.

A WebMoney használata az online fogadóirodákban

Ami a befizetést illeti, ez az e-pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül bankszámlájukról töltsenek be pénzt. A napi befizetési limitekkel kapcsolatban mindig elengedhetetlen a fogadóirodák feltételeinek áttanulmányozása, tekintettel arra, hogy a limitek általában minden bukmékernél egyediek.

Hogyan lehet pénzt kivenni a WebMoney segítségével

Miközben kedvenc eSport eseményein fogad tétet, szerencsés lehet, ha pénzt keres néhány helyes előrejelzés után. Amikor a kifizetésre gondolunk, a nyeremények kifizetésének ugyanolyan egyszerűnek kell lennie, mint a befizetésnek, de minden az „ellentétes” irányban történik.

Ha van némi pénz a sportfogadási számláján, amelyet a kezeibe szeretne juttatni, a kifizetési folyamat 3 és 7 napig tarthat. Íme néhány lépés, amelyet követnie kell, ha pénzt szeretne felvenni WebMoney számlájára:

 • Jelentkezzen be sportfogadási számlájára
 • Látogasson el a fogadóirodák banki részlegébe, és kattintson a "kivonás" gombra
 • Válassza a WebMoney lehetőséget a rendelkezésre álló lehetőségek listájából
 • Adja meg a visszavonni kívánt összeget
 • Végezze el a tranzakciót
 • Az összeget azonnal levonják számlájáról, de több napba is beletelhet, általában három és hét között, mire megérkezik WebMoney számlájára.

Az eljárásban vázolt pontokon kívül olyan dolgokat is érdemes ellenőrizni, mint a pénzfelvételi díjak és a várakozási idők. A kaszinó díjain kívül a WebMoney standard 0,8%-os jutalékot számít fel minden tranzakció után. Ami az akadálymentesítést illeti, a WebMoney lehetővé teszi a mobilos pénzfelvételt, főként a „Keeper Mobile” mobilalkalmazásával, amely letölthető a nagyobb alkalmazásboltokból.

A WebMoney előnyei és hátrányai

Rengeteg előnnyel jár a WebMoney-t használó fogadók a fogadási kihasználásuk finanszírozására, bár néhány hátránnyal.

Profik

 • Kiváló tranzakciós sebességet kínál – Azonnali befizetés és gyors kifizetés
 • Több pénznemet is támogat
 • Kiemelkedő biztonsági szintet kínál három hitelesítési szint használatával
 • Élvezi a globális lefedettséget

Hátrányok

 • Minden tranzakció állandó díjszázalék alá esik
 • Jelenleg bizonyos földrajzi korlátozások vannak érvényben az Oroszország és Ukrajna közötti jelenlegi patthelyzet miatt

A WebMoney kétségtelenül életképes lehetőség a fogadók számára. Ezenkívül ez a fizetési szolgáltatás hasznos az orosz fogadók és a környező országok felhasználói számára.

WebMoney számlanyitási folyamat

A WebMoney számla megnyitásának folyamata többé-kevésbé hasonló ahhoz, amelyet a legtöbb e-pénztárcával való regisztráció során követnek. Kezdetben a felhasználóknak csak meg kell látogatniuk a WebMoney hivatalos webhelyét, és rá kell kattintaniuk az új fiók megnyitásának lehetőségére.

Miután az „Új fiók megnyitása” gombra kattintottak, a felhasználóknak ki kell tölteniük adataikat az előírt mezőkbe – név, cím, e-mail cím és telefonszám. A későbbi regisztrációkhoz használhatja az e-mail-címet vagy a telefonszámot. A WebMoney azonban minden felhasználó számára egyedi 12 jegyű azonosító számot (WMID) biztosít minden sikeres bejelentkezéskor.

A regisztrációs folyamat a következő fő lépésekben foglalható össze:

 • Kattintson a regisztrációra
 • Adjon meg egy telefonszámot
 • Adja meg a személyes adatokat
 • Állítson be jelszót
 • E-mail megerősítés

A WebMoney közvetítőként működik a kezdeti finanszírozási számla és a bukméker között. Míg a legtöbb ember a bankját használja a WebMoney-számla finanszírozására, számos módja van a pénzeszközök fogadásának, beleértve a WebMoney-felhasználóktól származó pénzt is.

Ezenkívül ez a fizetési mód lehetővé teszi a készpénzfelvételt a bejegyzett üzletekben, bár ez a lehetőség elsősorban Oroszországban vagy a szolgáltatás székhelye szerinti országokban érhető el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy csak 12 éves vagy annál idősebb személyek nyithatnak számlát.

WebMoney ügyfélszolgálati lehetőségek

A WebMoney kiemelkedő ügyfélszolgálati részleggel rendelkezik, bár lehet, hogy nem ez az egyik legerősebb színe. A felhasználók általában két fő lehetőséggel, telefonon és e-mailen érhetik el a támogatási osztályt. Technikai támogatásért a felhasználók telefonon érhetik el a támogatási csapatot.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a felhasználók a support.wmtransfer.com oldalon kaphatnak segítséget, és jegyet küldhetnek be attól függően, hogy milyen támogatásra van szükségük – pénzügyi, technikai, hivatalos kérések, közösségi hálózatok és sajtóközpont. A WebMoney támogatása többnyire válaszol a kérdésekre, és azonnal megoldja a problémákat.

Dióhéjban íme néhány elérhető elérhetőség, amelyet a WebMoney kínál:

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács