A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel TrustPay

Az Esport fogadás főként online ügy, és sok bukméker nem csupán kártyás fizetést és banki átutalást kínál. A legnépszerűbb oldalak között ma már a TrustPay is szerepel, mert meg akarják őrizni versenyképességüket, különösen az EU-régióban. Az európai országokban való működésre engedéllyel rendelkező TrustPay biztonságot és gyorsaságot biztosít az eSport fogadóinak szerencsejátékaik során.

Amellett, hogy csökkenti a közvetlen banki fizetések küldésének bonyolultságát és kiküszöböli a közvetítőket, a TrustPay megfizethetőbb az online eSport fogadási oldalakon történő befizetéshez és kifizetéshez egyaránt. Íme egy rövid háttérinformáció az eSports fizetési lehetőségről és annak működéséről.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A TrustPay esport fogadásról

A TrustPay egy valós idejű online banki módszer, amelyet a Szlovák Nemzeti Bank felügyel. Székhelye Pozsony, Szlovákia, több mint 60 pénzintézet támogatja Szlovákiában és Csehország, a megfelelő pénznemekkel együtt. 2009-es alapítása óta a vállalat elkötelezett amellett, hogy páratlan B2B pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson az Európai Gazdasági Térségben. 2012-re a TrustPay már a MasterCard és a Visa társult tagjává vált. 2015-ben felvásárolt egy vállalati bankintézetet, és POS terminálokon kezdte meg működését.

A TrustPay első feltöltőkártyája 2017-ben jelent meg, amikor a márka SEPA csoportos betéti kártyákat is kibocsátott. A cég ma már virtuális IBAN szolgáltatásokat kínál. A határokon átnyúló elérhetősége mellett számos e-kereskedelmi vállalkozás és szerencsejáték-oldal kényelmesnek találja a TrustPayt, mert számos fizetési megoldást tartalmaz.

Az online kártyás fizetések feldolgozása mellett a TrustPay számlaegyeztetési és -felügyeleti eszközöket is kínál. Ez azt jelenti, hogy az eSports szerencsejátékosok nyomon tudják követni költéseiket, ami elengedhetetlen a felelős szerencsejáték-tervhez.

Fizetési lehetőségek

A TrustPay egy átjáró a számára különféle fizetési módok: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, SEPA beszedési megbízás, SEPA banki átutalás, ApplePay, WeChatPay, Bancontact, GiroPay, Blik, Todito, eps, myBank, iDEAL, Aircash, Satispay, FasterPayments CHAPS és Paysafecard. A TrustPay előre fizetett kártyákkal a felhasználók több kártyát összekapcsolhatnak, és lopás vagy elvesztés esetén blokkolhatják azokat.

Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével

A TrustPay bankszámlához és kártyarendszerhez kapcsolható az azonnali átutalások biztosításához. Minden TrustPay bukméker több pénznemet is elfogad, mivel a befizetési mód több mint 140 pénznemben működik, beleértve az USD-t, GBP-t, CZK-t, HUF-t, SEK-et és EUR-t.

A fogadó bármilyen pénznemben befizet, míg az esport bukméker az alapértelmezett pénznemben kapja meg a készpénzt további átváltási díjak nélkül. A tranzakciós limiteket korlátozhatja a használt számla vagy kártya típusa, valamint a számlatulajdonos kockázati profilja. Minden sportfogadónak tranzakciónkénti, napi vagy heti befizetési limitje van.

A TrustPay használata Esports fogadáshoz

A TrustPay eSports fogadási oldalakon elérhető fizetési feldolgozási lehetőségek a helytől függenek. Ez kell a TrustPay befizetéshez.

 1. Regisztráljon egy megfelelő eSport fogadási oldalon
 2. Nyissa meg a pénztárat, és válassza a TrustPay lehetőséget a befizetéshez
 3. Válasszon egy lehetőséget a fizetési csatornák menüjéből, pl. hitelkártya, betéti kártya, előre fizetett kártya vagy banki átutalás
 4. Írja be az átutalandó összeget
 5. Adja meg a kártyaadatokat vagy az online banki hitelesítési adatokat
 6. Ellenőrizze biometrikus hitelesítéssel, CVV- vagy OTP-kóddal

A TrustPay-en keresztül végrehajtott összes banki átutalásnak közép-európai bankrendszerből kell származnia. Ha az ügyfél bankja nem szerepel a listán, választhat más, életképes alternatívát. Egyes bankok hosszabb ideig tartanak az online fizetések feldolgozása során, míg mások azonnali. Előre fizetett utalványok. Pl. Paysafecard elfogadható, a fogadóirodák származási országától függően. Ehhez egy 16 számjegyű kód megadása szükséges, amely megkönnyíti az azonnali fizetést.

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

A TrustPay-t több okból is előnyben részesítik, ami a betéteket illeti. Fogadással kapcsolatos kifizetéseknél azonban nem áll rendelkezésre. Ez azonban nem riaszthatja el az eSport fogadókat, mert rengeteg lehetőség közül választhatnak.

Minden eSports fogadás nyertesének teljesítenie kell a fogadási követelményeket, mielőtt kifizetné nyereményét. Ezenkívül meg kell felelniük a minimális és maximális kifizetési korlátnak, mielőtt megnyomják a kifizetés gombot. Pénzbeli felár esetén a pénztárnál értesítik őket. Az időkeret a használt fizetési módtól függ.

Hogyan néz ki a visszavonási folyamat

A visszavonás kéréséhez kövesse az alábbi eljárást.

 1. Jelentkezzen be az eSports fogadási fiókba
 2. Keresse fel a pénztárost, és erősítse meg a nyereményt
 3. Megjelenik a visszavonási módok listája
 4. Válasszon egy módszert a listából
 5. Töltse ki a szükséges adatokat
 6. Ellenőrizze a kérést

A legjobb pénzfelvételi mód webhelyenként eltérő. A legmegbízhatóbb lehetőségek a banki átutalás, a hitelkártyák, a Skrill, a Neteller, a PayPal, a MuchBetter, az Euteller és a kriptopénztárcák. Az elektronikus átutalások gyakoriak a helyi fogadóknál, de a nemzetközi ügyfelek a globális módszereket részesítik előnyben. A normál elektronikus átutaláshoz meg kell adni a címzett nevét, banknevét, a BIC/IBAN/SWIFT kódot és a számlaszámot. A módszer lassú lehet; ezért érdemesebb e-pénztárcát vagy kriptovalutát választani.

A TrustPay előnyei és hátrányai

A TrustPay egyszerűen egy harmadik fél fizetésfeldolgozója, nem pedig e-pénztárca. A legnagyobb hátrány az, hogy a játékosok nem tudnak közvetlenül a TrustPay-re készpénzt fizetni. Az Európán kívüli játékosok ismét nem férhetnek hozzá.

Profik

 • Bátorítja az anonim fogadásokat
 • Sokoldalú fizetési átjáró
 • Azonnali, biztonságos befizetés
 • Pénznem lokalizálása
 • Nulla díj a fogadónak

Hátrányok

 • Az online fogadóirodáknál nincs pénzfelvétel
 • Korlátozott hozzáférés (csak EGT-játékosok számára)

TrustPay számlanyitási folyamat

A TrustPay ügyfeleinek nincs szükségük külön bankszámlára a használat megkezdéséhez. Mindössze annyit kell tenniük, hogy a TrustPay szolgáltatást választják eSport fogadási weboldal és pénzforrásuk. A rendszer úgy működik, mint egy hagyományos e-banking platform, ahol az ügyfél elmenti banki adatait, és biztonságos bankkóddal jelentkezik be. Pénzt utalni fogadási számlára olyan egyszerű, mint egy másik bankszámlára utalni. Ehhez a szolgáltatáshoz nincs minimális korhatár. A felhasználók több felhasználónévvel is regisztrálhatnak.

Hogyan hozz létre egy fiókot

A TrustPay aktiválásához a felhasználóknak fel kell keresniük a hivatalos webhelyet, és követniük kell ezeket az utasításokat.

 1. Menjen a trustpay.eu oldalra
 2. Kattintson az "Alkalmaz most" feliratú zöld gombra
 3. Adja meg a teljes nevet, telefonszámot és e-mail címet
 4. Lépjen az online fizetéshez, és adja meg a fizetési módokat

A TrustPay nem csak a bankszámlatulajdonosoknak szól. A kártyabirtokosok bankszámla nélkül is nyithatnak számlát. Kétféle TrustPay-fiók létezik: Aktív/teljes hozzáférésű és passzív hozzáférésű fiók. Az aktív számla teljes hozzáférést biztosít a rendelkezésre álló pénzeszközökhöz és az e-átutalási szolgáltatásokhoz, míg a passzív számla nem tesz lehetővé pénzátutalást, így csak a rendelkezésre álló egyenlegek megtekintésére szolgál. Jelenleg a TrustPay számla minimális egyenlege 30 EUR vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben.

A TrustPay ügyfélszolgálati lehetőségei

Számos oka lehet az ügyfeleknek, hogy beszéljenek a TrustPay ügynökeivel. Az egyikük útmutatást kér a szolgáltatás használatának megkezdéséhez. Ebben az esetben az ügyfelek a következő módon beszélhetnek az ügyfélszolgálati képviselőkkel:

A súgó rész GYIK-et és válaszokat tartalmaz a kereskedők és a fogyasztók számára egyaránt. Hihetetlenül előnyös az első alkalommal használók számára, akik szeretnék megérteni a szolgáltatás működését. Természetesen itt nem minden kérdésre lehet választ adni, ezért van telefonszám a sürgős ügyekre. Az ügyfélszolgálat munkanapokon fogadja a telefonhívásokat, és a nap 24 órájában elérhető. Az e-mailekre ugyanazon a napon belül válaszolunk.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács