CampoBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Játékok

CampoBetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100 dollár bónusz
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
CampoBet is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

A fogadók észre fogják venni, hogy a CampoBet széles skáláját kínálja népszerű esport címek. A CampoBet legnépszerűbb játékai a League of Legends, a CS: GO és a StarCraft 2.

Annak ellenére, hogy korlátozott számú e-sporttal rendelkezik, a CampoBet a jelek szerint óvatosan választotta ki a játékokat. Mindannyian jól ismertek, és évente megrendezik a versenyeket. Az egyes nagyobb versenyekre adott fogadások az esemény előrehaladtával válnak elérhetővé.

A legnépszerűbb e-sportok

A fogadóknak azt is figyelembe kell venniük, hogy a CampoBet több, mint egyszerű eSport fogadási platform. Ehelyett játéklehetőségek széles skáláját kínálja. Ez megmagyarázhatja, hogy a webhely miért nem helyezte át a hangsúlyt a speciálisabb játékokra.

Nemcsak a Counter-Strike: Global Offensive az egyik legnépszerűbb első személyű lövöldözős játék világszerte, de a CS: GO-ra való fogadás a CampoBeten is nagyon népszerű. Rengeteg különböző játék és sok fontos verseny van, mint például a CS: GO Major Championship.

A fogadási piacok mérete mérsékelt, és valamivel az iparági átlag alatt van. A standard meccsgyőztes forgatókönyvekkel öt és húsz másik fogadási piacot találhat a választott esemény és mérkőzés alapján.

Így, bár ez nem optimális azok számára, akik egzotikumokra vágynak, az alkalmi fogadókat kielégíti, akik kétirányú fogadást keresnek.

Élő eSport fogadás

A CampoBet játékon belüli és élő fogadási szolgáltatásai kényelmesek és egyszerűen használhatók. A CampoBet jó kínálattal rendelkezik a játék közbeni eSport fogadások közül tisztességes odds mellett.

Az emberek tudnak nézze meg az eSports játékot és fogadjon ugyanazon a képernyőn a CampoBetnél, ami még a legtöbb eSport fogadási oldalnál is jobb. Az élő közvetítés funkció lehetővé teszi, hogy az eSportra fogadók gyorsabban hozzanak döntéseket és gyorsabban hívjanak.

Ezek a dolgok azt mutatják, hogy a CampoBet törődik az eSport mecénásaival. Ezenkívül azt is bizonyítja, hogy értékelik és megértik azokat az egyéneket, akik eSport fogadásokat kötnek, ami pozitív jel mindenki számára, aki hosszú távú eSport fogadási oldalt keres.

legendák Ligája

2009 októberében League of Legends (LoL), más néven a League, többjátékos online játékként jelent meg. Azóta a játék egyre népszerűbb lett. Azok, akik a League of Legends-en játszanak, a CampoBet-en is játszhatnak, amely sok piacot és nagy nyereményt kínál számukra.

Ha egy fogadó szereti az RTS játékokat, akkor a LoL-t is szeretni fogja. Ez egy pörgős csapatjáték, amely sok ember számára vonzó.

A Worlds előtti játékokban néhány mérkőzés elérhető. A League of Legends ranglista legjobb játékosai és saját országuk legjobb csapatai versengenek a League of Legends világbajnoki címért ezen az éves tornán.

DOTA 2

A Dota 2 egy valós idejű stratégiai játék ami gyors stratégiai döntéseket és koordinációt igényel.

A DotA 2 fogadásokat az esport fogadási szolgáltatások túlnyomó többsége elfogadja. Hozzáférhető a legtöbb speciális mérkőzésen és egyszeri eseményen, olyan fogadási kategóriákkal, mint például az egyéni mérkőzésekre és a versenyek bajnokaira, például a The Invitationalra szóló fogadás.

A Dota fogadóknak rengeteg alternatívája és esélye van az élő fogadásra. A játék közbeni fogadás, különösen a CampoBeten, a szerencsejáték izgalmasabb típusa, mivel élőben nézheti az eseményeket, miközben a mérkőzés fejleményei alapján alakítja ki fogadási stratégiáját.

Kings of Glory

A King of Glory egy figyelemre méltó esport játék Kínában, amely nézők tízezreit vonzza, és jelentős nyereményalappal büszkélkedhet. A KOG egyik egyedi jellemzője, hogy azon kevés mobil-exkluzív esportok egyike.

Míg a rajongók nagy képernyőn, YouTube-on vagy más platformokon nézhetik a játékokat, minden hivatalos mérkőzést mobileszközökön rendeznek. Ezenkívül ez egy ingyenesen játszható játék, amely hozzájárul a folyamatos vonzerőhöz.

A King of Glory játékban a CampoBet fogadói különféle változókra tehetnek téteket. Ide tartoznak a meccsgyőztesek, a pontos pontozók, a körgyőztesek, az első csapat, amelyik vért húz, és az első csapat, amelyik lebont egy tornyot. Ezek az elemek olyan népszerű MOBA-kon is elérhetők, mint a Dota 2 vagy a League of Legends.

Call of Duty

A Call of Duty videojáték-sorozat egy népszerű. Új, elit szintű versenye a pecsételő sorrend élére törekszik, miközben szemmel tartja a teljes képet. A kiélezett versenynek és a nagy eseményeknek köszönhetően a Call of Duty esport piaca jelenleg virágzik. Következésképpen a Call of Duty fogadások iránti kereslet várhatóan növekedni fog.

Ez egy régóta fennálló esport szektor, de a Call of Duty League (CDL) feltámasztotta.

A Call of Duty League potenciálisan a következő nagy dolog lehet az esport szektorban. Amellett, hogy hihetetlenül sikeres, felveszi a Call of Duty legkiválóbb tehetségeit, és csapatokat is magában foglal, mint az üzlet közvetlen érdekelt feleit.

Bátor

VALORANT, a Riot Games által kifejlesztett első személyű lövöldözős játék lett a következő esport sláger. CS: A GO, az Overwatch és a League of Legends befolyásolta taktikai lövöldözését és speciális karaktereit.

A VALORANT meleg fogadtatásban részesült a rajongóktól. 1,7 millióan nézték a játék Twitch-jét a csúcson, és a heti bejelentkezések száma a VALORANT ranglétrán továbbra is milliós nagyságrendű. A Valorant esport és a Valorant szerencsejáték felkeltette ennek a hatalmas közönségnek a figyelmét.

Megéri fogadni a Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch és Hódítók bajnoksága VALORANT-ban.