CampoBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Gyik

CampoBetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
CampoBet is not available in your country. Please try:
Gyik

Gyik

A játékosoknak gyakran vannak kérdéseik a szerencsejáték-szolgáltatókkal kapcsolatban. Többet megtudhatnak a CampoBetről az alábbi gyakran ismételt kérdések megtekintésével.

A Campobet biztonságos és legitim?

Az a tény, hogy a fogadóirodának MGA licence van, azt jelzi, hogy ez egy megbízható és megbízható oldal. Ezenkívül ugyanannak a szervezetnek a része, mint a Betinia, a Rabona és a Librabet, amelyek mindegyike az online fogadás terén széleskörű szakértelemmel rendelkező bukmékerek.

Nem érkezett meg a fiókomat megerősítő e-mail. Mit kellene tennem?

Ha a fogadók nem kaptak e-mailt a fiók megerősítésére, kérjük, ellenőrizze még egyszer, hogy a megfelelő e-mail címet adta-e meg, amikor regisztrált a webhelyen. Ellenőrizhetik a spam mappát is.

Tegyük fel, hogy az e-mail cím pontos, de nem kapták meg az e-mailt. Ebben a helyzetben használhatják a jelszó-helyreállítási funkciót. Amikor visszaállítják bejelentkezési adatait, fiókjukat azonnal megerősítjük.

Hogyan működik a jelszó-helyreállítási funkció?

Válassza a "Bejelentkezés" gombot, majd az "Elfelejtette a jelszavát?" Adja meg a regisztráció során használt e-mail címet, majd kattintson a "Jelszó visszaállítása" gombra

A CampoBet e-mailt küld a fogadónak egy linkkel a bejelentkezési adatok visszaállításához. Kattintson a hivatkozásra, és az újonnan megnyíló ablakban kétszer írja be az új jelszót. Az új bejelentkezési adatok megőrzéséhez kattintson a "Módosítások mentése" gombra.

Befizettem a befizetést, de a pénz még nem került jóváírásra a számlámon. Mit tegyek?

Az első dolog, amit a fogadóknak meg kell tenniük, ellenőrizniük kell, hogy megterhelték-e személyes számlájukat. Ha igen, értesíteniük kell az ügyfélszolgálatot. A CampoBet ügyfélszolgálati csapata kivizsgálja és kijavítja a helyzetet. Ilyen esetekben a fizetési szolgáltatóval való vizsgálat lefolytatása érdekében kérhetik a tranzakció másolatát.

Miért nem tudom használni az összes fent említett banki módot?

A banki eljárások a szektorban megszokott módon a felhasználó tartózkodási helyétől függően eltérőek lehetnek. A számla létrehozása és a CampoBet pénztári részlegének felkeresése a legegyszerűbb módja annak, hogy megvizsgálja az összes banki befizetési és kifizetési lehetőséget.

Hogyan tehetek panaszt a CampoBet ellen?

A Campobet sportfogadónak van egy szakasza, amely a panaszokkal foglalkozik. Az Ügyfélpanasz Eljárása a weboldal alján található. Az Ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető, hogy megválaszolja kérdéseit. Alternatív megoldásként közvetlenül az MGA-hoz nyújthat be panaszt.