CampoBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Bónuszok

CampoBetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Játékszolgáltatók nagy választéka
Kaszinó és sportfogadás
Gyors kivonások
CampoBet is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A bónusz ajánlatok az online eSportsbookon való játék egyik előnye. Az eSportsbooks bónuszokat és promóciókat kínál az új játékosoknak, hogy vonzza őket. Ezenkívül az előnyök arra csábítják a hűséges játékosokat, hogy aktívak maradjanak.

Először is fontos felismerni, hogy a bónuszokra számos korlátozás és korlátozás vonatkozik. Fontolja meg a bónusz feltételeinek elolvasását a CampoBet hivatalos honlapján, hogy teljes mértékben megértse, mit tartalmaz a bónusz és mit nem.

Első befizetési bónusz

Ügyeljen a minimális befizetési és fogadási követelményekre, mert ezek befolyásolhatják a bónuszok elköltését. A bónusz feltételei a tét összegére vonatkozó korlátozásokat is tartalmazhatják, amelyek befolyásolják a bónusz meghosszabbítását.

A CampoBet a nagyvonalú első befizetési bónusz minden új fogadónak, aki szeretné kipróbálni eSport fogadási szolgáltatásait.

A CampoBet első befizetési bónusza egy 100%-os párosított befizetési bónusz 100 €-ig.

Vannak azonban regionális eltérések. Finnországból, Németországból és Norvégiából érkező fogadóknál a maximális befizetés összege 200 €, míg a kazah, üzbegisztán, kirgizisztáni, tádzsikisztáni, grúziai és azerbajdzsáni állampolgárságú játékosok esetében 50 €.

A minősítéshez a minimális befizetés összege 20 €, és a fogadóknak legalább egyszer végig kell játszaniuk a teljes első befizetés összegét egy legalább 1,50-es szorzóval rendelkező eseményen.

Egyéb Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Cashback bónusz

A 10% Cashback bónusz 500 €-ig minden héten elérhető minden jogosult és regisztrált CampoBet fogadó számára.

Ez az ajánlat lehetővé teszi a fogadók számára, hogy bónuszösszegként visszaszerezzenek a Sport szekcióban elvesztett pénzük egy részét egy kvalifikációs időszakra.

A veszteségek teljes összegét úgy határozzuk meg, hogy az összes tét mínusz a teljes nyeremény, mínusz a jóváírt bónuszösszeg, mínusz a kvalifikációs időszak alatt végrehajtott kifizetések összege, mínusz az aktuális egyenleg, amikor a fogadó pénzvisszatérítést kért.

A minimális cashback bónusz 20 €, maximum 500 €. Egyéb Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

50% heti újratöltési bónusz

A CampoBet a bőkezű 50%-os heti újratöltési bónusz 500 €-ig. Ez a bónusz minden jogosult és regisztrált CampoBet fogadó számára elérhető.

Vannak azonban regionális korlátozások, amelyek hatással lehetnek az újrafutási követelményekre és a maximális bónusz összegére.

Például azok a fogadók, akik Kazahsztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Grúzia és Azerbajdzsán állampolgárai, legfeljebb 200 €-t kaphatnak a heti újratöltési bónuszból.

A minősítéshez a minimális befizetés összege 20 €, és a fogadóknak legalább egyszer végig kell játszaniuk a teljes első befizetés összegét egy legalább 1,50-es szorzóval rendelkező eseményen.

Egyéb Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Hűségbónusz

A CampoBet VIP-játékosává válás számos előnnyel jár. Az egyik ilyen előny a személyes fiókkezelők, amelyek segíthetnek abban, hogy a fogadók e-sport fogadási útja a CampoBettel gördülékenyebbé és jobbá váljon. A CampoBet több pénzügyi előjogot is biztosít a VIP játékosoknak, például jobb kifizetési limiteket.

A VIP szintek és jutalmak az alábbiakban találhatók.

VIP szintPontkonverzióPénzvisszafizetésHavi kifizetési korlátokSzemélyes fiókkezelő
Kezdő100:10%10 000 €Nem
Amatőr95:10%10 000 €Nem
Szakmai90:15%12 000 €Nem
Világszínvonalú80:110%15 000 €Igen
Legenda70:115%20 000 €Igen

Ha egy játékos egy hónapig nem játszik, a státusza visszaáll Kezdőre.

Egyéb Általános Szerződési Feltételek érvényesek.