Betwinner eSport fogadási áttekintés 2024 - Responsible Gaming

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
BónuszBónusz $1500 + 150 ingyenes pörgetés
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Betwinner is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Röviden: soha ne fogadjon több pénzt, mint amennyi van, és mindig fennáll a veszteség esélye még a legjobb kutatás mellett is. Ha túllép a limiten, az problémákat okozhat a magánéletében.

Az, hogy mekkora tétet tesz, a saját megítéléseden múlik, és a lehetséges veszteségek nem lehetnek elég komolyak ahhoz, hogy kihívást jelentsenek a mindennapi életében. Állítson be egy fogadási limitet, és tartsa be, bármi történjen is.

Megállás

Egy másik lehetséges probléma sok játékos számára az, hogy tudja, mikor kell abbahagyni. Ha úgy gondolja, hogy megengedheti magának a veszteséget, hagyja abba, és ha valóban aggódik amiatt, hogy nem tudja megállni, keressen valakit, aki emlékeztetni tud. A rossz sorozatot ki kell várni, amíg pozitívabb fogadás jön, és nagyon magas a nyerési esély.

Ez napokig vagy akár hetekig is eltarthat. Egyes játékosok úgy vélik, hogy egy szerencsétlen sorozatot végül meg kell szakítani, de ez nem feltétlenül igaz. A rossz sorozatok sokkal tovább folytatódhatnak, mint azt az emberek gondolják.

Tedd félre az érzelmeket

Egy másik dolog, amit érdemes megjegyezni, hogy kedvenc csapatod követése nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők a legjobbak a versenyben. Lehetséges, hogy ők csak az a csapat, amelyet TE a legjobbnak tartasz, és nem biztos, hogy nyernek. Tegye félre érzelmeit, és tét fel pénzt alaposan átvizsgált fogadásokra, személyes elfogultsága nélkül.

Egyes fogadásokat nagyon nehéz megjósolni, és ezeket el kell kerülni, ha nem vagy teljesen biztos a helyes pontszámok és más fogadások kockázataiban. Egyes fogadásokat a kezdők szinte lehetetlen megválasztani, és a legjobb, ha a nagyobb tudással rendelkezőkre bízzák. Ez az okos módszer a veszteségek elkerülésére és a készségek lassú fejlesztésére.

Kutatás

A fogadási stratégia másik fontos része, hogy időt szánjunk a kutatásra, és legyen nagyon alapos. Kérjen tippeket különböző forrásokból, és vegye figyelembe a lehetséges kockázatokat. Ne terelje el figyelmét az idő, az érzelmek, és ne hagyja magát mások befolyásolni.

Minél tovább kutat, és látja a pozitív eredményeket, annál nagyobb az esélye annak, hogy győzelmei nagy veszteségek nélkül folytatódhatnak a jövőben. Továbbá, ha úgy találja, hogy az egyik fogadási típussal minimális sikert ér el, a legjobb, ha másik típusú fogadást keres, és valami mást tesz.

Ne kergesse a veszteségeit

Ne próbálja meg üldözni a veszteségeit és még egyszer sem döntetlent. Ez a katasztrófa receptje, és gyakran több fogadást eredményez, mint amennyit megengedhet magának. A játékosok gyakran megteszik ezt, és érzelmi reakciót jelentenek, amelyet gyorsan kell felpörgetni, hogy hosszú távon sikeresek legyenek.

Sokszor a játékosok túl sok pénzt költenek arra, hogy visszatérjenek oda, ahol pénzügyileg voltak, és ez általában nem működik, ezért ne tedd. Ne feledje, hogy egyetlen fogadás sem 100%-ban biztos abban, hogy még a legjobb fogadó is nyeri.