22BET fogadói vélemény - Játékok

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BónuszÜdvözlő Bónusz Akár 100,000 Ft
Nagy játék kiválasztása
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Nagy játék kiválasztása
22BET is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

A 22Bet eSports galéria a szakma legjobbjai közé tartozik. Sokféle és minőségi eSport játékkal büszkélkedhet, amelyek mindenféle mainstream játékot szimulálnak, beleértve a kézilabdát, a focit, az amerikai futballt, a kosárlabdát és így tovább.

A 22Bet domináns lövöldözős játékai azonban az első személyű lövöldözős játékok és a többjátékos harci játékok. A 22Bet lefedettsége a változatosságról szól, és arról, hogy az eSport játékosai a lehető legjobb lefedettséget biztosítsák.

League of Legends (LoL)

legendák Ligája a legnépszerűbb eSport játékok közé tartozik. Kétségtelen, hogy a 22Bets megadja a megérdemelt fedezetet. A játékosok rengeteg különleges piacot találnak, és az átlagosnál magasabb fogadási szorzókkal. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak lehetőségük van minden mérkőzésre fogadni még a kezdés előtt, de akár valós időben is.

A 22Bet weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül a LOL játékosai nemzetközi versenyekhez, valamint speciális régiókban lejátszott mérkőzésekhez is hozzáférhetnek. Az európai LEC, a dél-koreai LCK és az európai LEC vezeti a 22Bet LOL legtöbbet játszott játékok listáját.

Counter Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, az egyik legkövetettebb első személyű lövöldözős játék. A 22Bet CSGO-játékosai általában rengeteg opció közül választhatnak a fogadási piacokon kívül. Kezdetben a játékosok a mérkőzések vagy sorozatok nyerőire fogadhatnak. Amellett, hogy maroknyi speciális piaca van, a 22Bet számos nagy versenyt is lefed, amint elérhetővé válik.

DOTA 2

A Dota 2 az egyik legtöbbet játszott játék a 22Betnél. A játék népszerűségét nagyban befolyásolja, hogy az egyik legmagasabb árat kínálja. Ezenkívül a 22Bet nem korlátozza kínálatát a zászlóshajó versenyekre, hanem kisebb versenyekre is.

Az itt tárgyalt fogadási piacok a mindennapi térkép- és sorozatgyőztesektől a kulcsfontosságú célokra tett fogadásokig terjednek. A játékosok például szeretik, ha olyan kritikus eseményekre fogadhatnak, mint az első csapat, amely betör az ellenfél bázisára és más speciális piacokra.

Rakéta Liga

Rakéta Liga egy másik népszerű eSport fogadási lehetőség. Ez a játék különösen különbözik a többi játéktól, mivel a klasszikus futballelemeket extrém autós akciókkal ötvözi. Emiatt a Rocket League játékok a legjobb választás a fogadók körében, az általuk nyújtott adrenalin miatt. Ezenkívül a fogadási szorzók meglehetősen nagyvonalúak.

Ezen a négyen kívül más lehetőségek is találhatók a 22Bet hivatalos honlapján. Az új játékosok mindig a legnépszerűbb játékokkal kezdhetik meg útjukat. A lakott eSport rész azonban sokkal többet kínál.