22BET eSport fogadási áttekintés 2024 - Játékok

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
Bónusz300 dollár bónusz
Nagy játék kiválasztása
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Nagy játék kiválasztása
22BET is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

Nyerőgépes játékok: Lehetőségek széles skálája

Ami a nyerőgépes játékokat illeti, a 22BET mindent megtesz. A címek széles választékával mindenki megtalálja a kedvére valót. Akár a klasszikus gyümölcsgépeket részesíti előnyben, akár a modern, magával ragadó témákkal és bónuszfunkciókkal rendelkező videogépeket, itt megtalálja.

A kiemelkedő címek közé olyan népszerű játékok tartoznak, mint a Starburst, a Gonzo's Quest és a Book of Dead. Ezek a rajongók kedvencei izgalmas játékmenetet és lehetőséget kínálnak a nagy nyerésre.

Asztali játékok: Klasszikus kaszinókedvencek

Ha az asztali játékok inkább a stílusod, a 22BET bőven kínál. A blackjack és a rulett a legnépszerűbb lehetőségek közé tartoznak. Tedd próbára képességeidet ezekben az időtlen klasszikusokban, miközben megcélozod a nyerő leosztást vagy pörgetést.

Egyedi és exkluzív játékok

A szokásos kaszinó kínálaton túl a 22BET olyan egyedi és exkluzív játékokat is kínál, amelyeket máshol nem talál meg. Ezek a különleges játékok extra izgalmat adnak, és lehetőséget adnak a játékosoknak valami új kipróbálására.

Felhasználóbarát felület

A 22BET játékplatformja a felhasználói élményt szem előtt tartva készült. A felület intuitív és könnyen navigálható, így a játékosok gond nélkül gyorsan megtalálhatják kedvenc játékaikat.

Progresszív jackpotok és versenyek

Azok számára, akik még nagyobb nyereményeket keresnek, a 22BET progresszív jackpotokat kínál, amelyek életre szóló összegeket érhetnek el. Ezenkívül rendszeresen vannak versenyek, ahol a játékosok egymással versenghetnek a pénzdíjakért és a kérkedésért.

A játékválaszték előnyei és hátrányai a 22BET-nél

Előnyök:

  • Nyerőgépes játékok széles választéka
  • Klasszikus asztali játékok, mint a blackjack és a rulett
  • Egyedi és exkluzív játékok
  • Felhasználóbarát felület
  • Progresszív jackpotok a nagy nyereményekért
  • Izgalmas versenyek a versenyszerű játékhoz

Hátrányok:

  • Egyes játékosok a blackjacken és a ruletten kívül az asztali játékok szélesebb választékát részesítik előnyben

League of Legends (LoL)

legendák Ligája a legnépszerűbb eSport játékok közé tartozik. Kétségtelen, hogy a 22Bets megadja a megérdemelt fedezetet. A játékosok rengeteg különleges piacot találnak, és az átlagosnál magasabb fogadási szorzókkal. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak lehetőségük van minden mérkőzésre fogadni még a kezdés előtt, de akár valós időben is.

A 22Bet weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül a LOL játékosai nemzetközi versenyekhez, valamint speciális régiókban lejátszott mérkőzésekhez is hozzáférhetnek. Az európai LEC, a dél-koreai LCK és az európai LEC vezeti a 22Bet LOL legtöbbet játszott játékok listáját.

Counter Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, az egyik legkövetettebb első személyű lövöldözős játék. A 22Bet CSGO-játékosai általában rengeteg opció közül választhatnak a fogadási piacokon kívül. Kezdetben a játékosok a mérkőzések vagy sorozatok nyerőire fogadhatnak. Amellett, hogy maroknyi speciális piaca van, a 22Bet számos nagy versenyt is lefed, amint elérhetővé válik.

DOTA 2

A Dota 2 az egyik legtöbbet játszott játék a 22Betnél. A játék népszerűségét nagyban befolyásolja, hogy az egyik legmagasabb árat kínálja. Ezenkívül a 22Bet nem korlátozza kínálatát a zászlóshajó versenyekre, hanem kisebb versenyekre is.

Az itt tárgyalt fogadási piacok a mindennapi térkép- és sorozatgyőztesektől a kulcsfontosságú célokra tett fogadásokig terjednek. A játékosok például szeretik, ha olyan kritikus eseményekre fogadhatnak, mint az első csapat, amely betör az ellenfél bázisára és más speciális piacokra.

Rakéta Liga

Rakéta Liga egy másik népszerű eSport fogadási lehetőség. Ez a játék különösen különbözik a többi játéktól, mivel a klasszikus futballelemeket extrém autós akciókkal ötvözi. Emiatt a Rocket League játékok a legjobb választás a fogadók körében, az általuk nyújtott adrenalin miatt. Ezenkívül a fogadási szorzók meglehetősen nagyvonalúak.

Ezen a négyen kívül más lehetőségek is találhatók a 22Bet hivatalos honlapján. Az új játékosok mindig a legnépszerűbb játékokkal kezdhetik meg útjukat. A lakott eSport rész azonban sokkal többet kínál.