1xBet fogad贸i v茅lem茅ny - B贸nuszok

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.2/10
B贸nuszAk谩r 1500 鈧 + 150 ingyenes p枚rget茅s
Epic Sportbook
脡l艖 chat 24/7
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Megb铆zhat贸
Ellen艖rz枚tt
Biztons谩gos
Epic Sportbook
脡l艖 chat 24/7
1xBet
Ak谩r 1500 鈧 + 150 ingyenes p枚rget茅s
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

B贸nuszok

B贸nuszok

K眉l枚n枚sen n茅pszer疟ek az e-sportok k枚r茅ben, mivel a webhely igyekszik n枚velni az e-sportfogad谩sok n茅pszer疟s茅g茅t. A j谩t茅kosoknak azt tan谩csoljuk, hogy rendszeresen ellen艖rizz茅k az oldalt, hogy megtal谩lj谩k-e ezeket a v茅letlenszer疟 b贸nuszokat.

Van m茅g befizet茅s n茅lk眉li b贸nusz is. Ez akkor min艖s眉l min艖s铆tettnek, ha a j谩t茅kosok legal谩bb 0,4-es szorz贸val fogadnak, vagy h谩rom t茅tet tesznek. Ennek el茅r茅s茅hez bejelentkezett j谩t茅kmesternek kell lennie.

B贸nusz 茅s befizet茅s 1xBet

A legszokv谩nyosabb b贸nusz ehhez a 100%-os egyez茅s befizet茅si b贸nusz minden j谩t茅kosnak megadj谩k. Csak az els艖 k茅t befizet茅s ut谩n ig茅nyelhet艖. Az a j谩t茅kos, aki most regisztr谩lt sz谩ml谩t, jogosult 200%-os befizet茅si b贸nuszra. Ez azt jelenti, hogy 2000 doll谩r 谩ll rendelkez茅s眉kre, amit kaszin贸j谩t茅kokra 茅s sport/e-sport fogad谩sokra egyar谩nt felhaszn谩lhatnak. A b贸nusz azonban nem oszthat贸 meg, nem ruh谩zhat贸 谩t vagy haszn谩lhat贸 fel m谩s aj谩nlatokkal.

Regisztr谩ci贸s folyamat az 1xBet oldalon

A folyamat egyszer疟 茅s gyors. Az 煤j j谩t茅kosoknak az al谩bbi l茅p茅seket kell k枚vetni眉k:

 1. L茅pjen az 1xBet kezd艖lapj谩ra
 2. V谩lassza a Regisztr谩ci贸 gombot
 3. Adjon meg egy 茅rv茅nyes email c铆met.
 4. 脥rja be a MAX SPORT 1xBet prom贸ci贸s k贸dot (opcion谩lis)
 5. V谩lassza a "Fi贸k megnyit谩sa" lehet艖s茅get
 6. Hozzon l茅tre egy fi贸kot az 1xBet-en

Ez a folyamat egyszer疟, 茅s b谩rmely internetkapcsolattal rendelkez艖 eszk枚z枚n elv茅gezhet艖 鈥 mobiltelefonon, t谩blag茅pen vagy sz谩m铆t贸g茅pen.

Ezt k枚vet艖en az 煤j j谩t茅kosnak igazolnia kell szem茅lyazonoss谩g谩t. Az ellen艖rz艖 linket tartalmaz贸 e-mailt a regisztr谩ci贸 sor谩n megadott c铆mre k眉ldj眉k. Ez a link az e-mail 茅rv茅nyess茅g茅nek ellen艖rz茅s茅re szolg谩l a fi贸kellen艖rz茅si folyamat befejez茅s茅hez. Ezen a linken kereszt眉l a j谩t茅kosokat arra k茅rik, hogy adjanak meg tov谩bbi inform谩ci贸kat, p茅ld谩ul c铆m眉ket 茅s fizet茅si adatokat. Ezek sz眉ks茅gesek ahhoz, hogy a j谩t茅kosok p茅nzt helyezhessenek el 1xBet sz谩ml谩ikon, 茅s k枚nnyen kivegy茅k a nyerem茅nyeket.

Ha ez megt枚rt茅nt, a j谩t茅kosok b谩rmelyik elfogadott m贸dszerrel befizethetnek p茅nzt 1xBet sz谩ml谩ikra.

B贸nuszk枚vetelm茅nyek az 1xBetn茅l

Ezek a b贸nuszok t煤l sz茅pnek t疟nhetnek ahhoz, hogy igazak legyenek, de ez nem 铆gy van. Vannak bizonyos k枚vetelm茅nyek, amelyeket a j谩t茅kosnak teljes铆tenie kell ahhoz, hogy mindegyikre megfeleljen. Azt is fontos megjegyezni, hogy az 1xBetnek meg kell fizetnie a fogad谩si k枚vetelm茅nyt, miel艖tt a j谩t茅kosok b谩rmilyen nyerem茅nyt visszavonhatnak. A fogad谩si k枚vetelm茅nyek b贸nuszr贸l b贸nuszra v谩ltoznak.

A lej谩tszott j谩t茅kokt贸l 茅s a felhalmozott szorz贸kt贸l is f眉ggenek. El艖fordulhat p茅ld谩ul, hogy egyes j谩t茅kok nem j谩rulnak hozz谩 a fogad谩si k枚vetelm茅ny teljes铆t茅s茅hez. Hasonl贸k茅ppen, a halmoz贸d贸 fogad谩sok magas kock谩zat煤ak, de jelent艖s m茅rt茅kben hozz谩j谩rulnak az 谩tj谩tsz谩si k枚vetelm茅nyhez.

Ahhoz, hogy a 眉dv枚zl艖 b贸nusz, regisztr谩lniuk kell egy sz谩ml谩t, 茅rv茅nyes铆teni眉k kell 茅s be kell fizetni眉k. A fogad谩si k枚vetelm茅ny az eredeti 枚sszeg 200%-a.

Mert felhalmoz贸 b贸nuszok, a j谩t茅kosoknak legal谩bb n茅gy olyan j谩t茅kra kell fogadniuk, amelyek 枚ssz茅rt茅ke legal谩bb 30 USD vagy 5,01-n茅l nagyobb szorz贸. A j谩t茅kosok ezut谩n ak谩r 60 doll谩rt is kaphatnak, amit ak谩r sportfogad谩sra, ak谩r kaszin贸j谩t茅kokra haszn谩lhatnak fel.

Minden b贸nuszhoz tov谩bbi felt茅telek vonatkozhatnak. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el a b贸nusz felt茅teleit annak ellen茅re, hogy ez a kaszin贸 legunalmasabb tev茅kenys茅ge. A felhalmoz贸 b贸nusz茅rt a j谩t茅kosoknak 4-5 t茅tet kell tenni眉k l谩bonk茅nt.

A t茅t cs煤sz贸csata felt茅tele, hogy a j谩t茅kosok fogad谩sonk茅nt minimum 30 doll谩rt tegyenek meg. A b贸nusz csak akkor j谩r, ha az akkumul谩tor t枚bb mint 60 doll谩rra tett fel t茅tet.

L sz谩m谩racs煤nya p茅ntek, a j谩t茅kosoknak akt铆vnak kell lenni眉k a p茅nteki nap folyam谩n, hogy p茅nzt nyerjenek a fogad谩s folytat谩s谩hoz.

Ezekkel a b贸nuszokkal a j谩t茅kosok jelent艖s l枚k茅st kapnak, ez茅rt haszn谩lja ki 艖ket, 茅s 茅lvezze tov谩bbra is a fogad谩si 茅lm茅nyt.

B贸nuszok az 1xBetn茅l

1xBet Kaszin贸 茅s fogad贸iroda aj谩nlatai nagyszer疟 b贸nuszok 煤j 茅s h疟s茅ges 眉gyfelek sz谩m谩ra egyar谩nt.

 1. Az els艖 b贸nusz 眉dv枚zl艖 b贸nusz az 煤j j谩t茅kosok sz谩m谩ra. Lehet艖v茅 teszi sz谩mukra, hogy a befizet茅s 200%-谩t megszerezz茅k a sz谩ml谩jukon, amit fogad谩sokra, ingyenes p枚rget茅sekre 茅s kaszin贸j谩t茅kokra haszn谩lhatnak fel. Ez csak az els艖 befizet茅sre 茅rv茅nyes.
 2. A m谩sodik b贸nusz a fogad贸szelv茅ny-csata. Ha egy j谩t茅kos 30 $ 0r 5,01 szorz贸val fogad, b贸nuszt kap az 枚sszes铆tett jackpotb贸l.
 3. A harmadik a nap gy疟jt艖je. Ezzel a b贸nusszal a j谩t茅kosok tov谩bbi nyerem茅ny眉k 10%-谩t kapj谩k. Ez az egyik legn茅pszer疟bb b贸nusz, mivel nincsenek szigor煤 felt茅telekhez k枚tve. Sok olyan b贸nuszt贸l elt茅r艖en, amelyhez fogad谩si k枚vetelm茅nyek vonatkoznak, ez egy egyszer疟 jutalom.
 4. A negyedik b贸nusz a vesztes fogad谩s b贸nusza. Ha egy j谩t茅kos legal谩bb n茅gy j谩t茅kb贸l 谩ll贸 gy疟jt艖t tesz le, ingyenes fogad谩st kap az egyik vesztes茅g p贸tl谩s谩ra.
 5. Az 枚t枚dik a szerencs茅s p茅ntek, ahol a j谩t茅kosok ingyenes fogad谩st kapnak, ha 枚t fogad谩st tesznek. Ez a b贸nusz csak p茅nteken 18:00 茅s 00:00 UTC+0 k枚z枚tt haszn谩lhat贸 fel. Az ilyen v茅letlenszer疟 b贸nuszok folyamatosan fejl艖dnek a h谩zban 茅s a k眉l枚nb枚z艖 j谩t茅kok k枚z枚tt.
22BET:600 doll谩rig
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

1xBet
1xBet:Ak谩r 1500 鈧 + 150 ingyenes p枚rget茅s

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Ne hagyja ki ezeket a b贸nuszaj谩nlatokat!

22BET
22BET
Befizet茅si m贸dszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg b贸nusz谩t!22BET 茅rt茅kel茅s

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

1xBet
1xBet
Befizet茅si m贸dszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg b贸nusz谩t!1xBet 茅rt茅kel茅s

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Close