Átfogó útmutató az Esports Matched Bettinghez

Először is beszéljünk arról, mi is valójában az esports matched fogadás. Az Esports matched fogadás egy olyan technika, amellyel a szerencsejátékosok kockázatmentesen fogadhatnak egy esport eseményre. Elméletileg egy párosított fogadás nulla veszteséget eredményez, ha jól csinálja a dolgokat.

Egyszerűen fogalmazva, az esports matched fogadás akkor működik, ha ingyenes fogadást használ egy esport esemény egyik kimenetelére, majd egy másik platformon saját pénzével fogadást köt ugyanazon esemény másik kimenetelére.

Ha az első eredmény bekövetkezik, elveszíti a befizetett fogadást, de megkapja az ingyenes fogadás jutalmát. Ha a második kimenetel következik be, elveszíti az ingyenes fogadást, de megnyeri az első kimenetelre vonatkozó fogadást.

Tehát lényegében win-win helyzetről van szó. Az esportra vonatkozó páros fogadás tényleges folyamata azonban egy kicsit bonyolultabb.

Átfogó útmutató az Esports Matched Bettinghez
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fontos esport fogadási feltételek az Esports Matched fogadáshoz

Mielőtt elmélyülten foglalkoznánk az esport fogadásokkal, íme néhány fontos esport fogadási feltétel, amelyeket tudnia kell:

Esport fogadási szorzók

Fogadási szorzók egy módja annak, hogy kifejezzük egy kimenetel valószínű okát. Az esélyek azt is meghatározzák, hogy mennyi jutalmat kap, ha az eredmény valóban megtörténik. Számos módja van az esélyek megjelenítésének, de az esport fogadásoknál a legnépszerűbb a decimális szorzó.

Tegyük fel például, hogy 2,4-es tizedesszorzóval 10 USD-s fogadást tesz az A-csapat nyerésére. Ha az A csapat nyer, 24 USD-t kap, ami 10-szer 2,4.

Esports Bukméker vagy Sportfogadás

Az esport bukméker (online bukméker, esports sportfogadás) egy online platform, amely fogadási piacokat kínál a szerencsejátékosok számára fogadások megtételére.

Vissza fogadás

A visszafogadás egy bizonyos kimenetelre tett fogadás. Például, ha visszatétet tesz az A csapatra, amely egy esport eseményen vesz részt, akkor nyer, ha az A csapat nyer. Ön veszít, ha bármilyen más eredmény is van, mint például a döntetlennel végződő mérkőzés vagy az A-csapat veresége.

Esport fogadási tőzsdék

Az esport fogadási tőzsde egy olyan platform, amely lehetővé teszi mások számára, hogy bukmékerként lépjenek fel, és ez az egyetlen hely, ahol fektetett fogadásokat köthet.

Lay Bet

A lefektetett fogadások olyan fogadások, amelyek nem következnek be. Például, ha fektetett fogadást tesz az A-csapatra, akkor nyer, ha az A-csapat nem nyer. Ön akkor is nyer, ha a meccs döntetlen, mert az A csapat „NEM” nyerő kategóriájába tartozik.

Felelősség

Ha lay fogadást köt, akkor köteles fizetni a plusz összeget, ha veszít. Ha 2-es szorzóval 10 USD értékű tétet tesz az A csapatra, és az A csapat nyer, akkor elveszíti a 10 USD-t. Azonban a plusz 10 USD-t is ki kell fizetnie, mert a szorzó 2 volt.

Emiatt 20 USD-t kell tartania a tőzsdén, ha 10 USD-s 2-es szorzóval szeretne fogadni. Ha a szorzó 3, 30 USD-t kell megtartania.

Hogyan használjuk az Esports Matched fogadást?

Az esport páros fogadáshoz két platformra van szükség, amelyek közül az első egy esport online fogadóiroda a második pedig egy esportbörze. A bukméker lehetővé teszi a visszafogadás megtételét, ami azt jelenti, hogy egy bizonyos csapat nyeri meg a mérkőzést, a csere pedig lehetővé teszi a lay fogadást, ami azt jelenti, hogy nem ugyanaz a csapat nyeri meg a mérkőzést.

A fogadóirodára tett ingyenes fogadást egy eseményre történő visszafogadásra, a saját pénzét pedig a tőzsdén fektetett fogadásra fogja használni. A dolgok könnyebb megértése érdekében itt található egy lépésről lépésre szóló útmutató az esports matched fogadás használatáról.

Esports Matched fogadás – lépésről lépésre

 1. Válasszon online fogadóirodát.
 2. Válasszon egy esport fogadási tőzsdét.
 3. Nyissa meg az online bukméker vagy sportfogadó főoldalát.
 4. Igényelje a bukméker által kínált ingyenes fogadást.
 5. Válassz egy esport eseményt a meccsgyőztes fogadási piacon. (Győződjön meg arról, hogy ez az esemény elérhető az Ön által kiválasztott esport fogadási tőzsdén, és hogy az esport fogadási tőzsde hasonló szorzót kínál erre az eseményre)
 6. Használja az imént bejelentett ingyenes fogadást, hogy visszatétet tegyen az esport eseményre.
 7. Nyissa meg az esport fogadási börzét.
 8. Válassza ki ugyanazt az esport eseményt, amelyre visszatétet tett.
 9. Tegyen egy lay tétet ugyanannyi értékben, mint egy visszatétet. (Győződjön meg arról, hogy elegendő egyenleggel rendelkezik a tőzsdén, amely fedezi a kötelezettséget)
 10. Várja meg az esemény végét, és szerezze be nyereményét.

Hogyan válasszunk Esport fogadási bukményt és Esport fogadási tőzsdét

Amikor egy online esport fogadóirodát és egy esport fogadási tőzsdét választasz, az egyetlen dologra kell ügyelnie, amely lehetővé teszi az esport fogadások működését, hogy mindkét platform ugyanazt az eseményt fedi-e le, amelyre fogadni szeretne. Egy másik dolog, ami szükséges ahhoz, hogy az esports matched fogadás működjön, az ingyenes fogadás. Győződjön meg arról, hogy az Ön által kiválasztott online fogadóiroda ingyenes fogadásokat kínál.

Nem számít azonban, hogy mindkettőnek ugyanaz az esport eseménye van-e vagy sem, ha az online fogadóiroda vagy a csere nem legitim, vagy több biztonsági probléma is van. Rengeteg beszámolót találunk az interneten arról, hogy embereket csaltak meg egy online fogadóirodánál vagy sportfogadási tőzsdén.

Emiatt győződjön meg arról, hogy mindkét platform legitim, és megfelelő biztonsági intézkedésekkel, például webhelytitkosítással rendelkezik. Megnézheti a szubjektív jellemzőket is, például, hogy milyen befizetési módokkal rendelkeznek, és milyen játékokat fedeznek.

Hogyan működik az Esports Matched fogadás

Íme egy példa, hogy elmagyarázzuk, hogyan működik az esports matched fogadás.

 • Tegyük fel, hogy talált egy online fogadóirodát, amely 20 USD értékű ingyenes fogadást kínál. Talált egy esport fogadási tőzsdét is, amely ugyanazt az esport eseményt fedi le, mint az online fogadóiroda.
 • A fogadóiroda 2-es szorzót kínál az A-csapat győzelmére, az esportbörze pedig 2-es szorzót kínál arra, hogy az A-csapat nem nyer. 20 USA dolláros ingyenes tétjét használja fel, hogy visszatétet tegyen az A csapatra.
 • Ezt követően 40 USD-t fizet be a tőzsdére, 20 USD-t a tétre, és 20 USD-t a felelősségre. Ezután 20 USA dollárért fektet az A csapatra.
 • Ha az A-csapat nem nyeri meg a mérkőzést, Ön elveszíti az ingyenes fogadást, de megtartja a 20 USD-t a fektetett fogadásból és a 20 USD-t a kötelezettségből. 20 USD jutalmat is kap. Ön 40 USD-t költött, és 60 USD-t kapott cserébe.
 • Másrészt, ha az A csapat nyer, Ön elveszíti a 40 USD-t a fektetett fogadásból, de megnyeri az ingyenes fogadást, és 40 USD-t kap. Ön 40 USD-t költött, és 40 USD-t kapott. Nem nyertél semmit, de nem is veszítettél semmit, ezért az esports matched fogadás kockázatmentes.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Bajba kerülhet az esport páros fogadás?

Az Esports matched fogadás teljesen legális. Azonban bajba kerülhet, ha két fiókot hoz létre ugyanazon a platformon páros fogadáshoz. Ezenkívül a világ bizonyos részein semmilyen fogadás nem engedélyezett, ezért fogadás előtt ellenőrizze országa törvényeit.

Folyamatosan működik az esports matched fogadás?

Az Esports matched fogadás lényegében száz százalékig kockázatmentes fogadás. Ez azonban csak akkor működik, ha a szorzók hasonlóak a tőzsdén és az online fogadóirodán is.

Biztonságos az esports matched fogadás használata?

Az Esports matched fogadás teljesen biztonságos, csak akkor, ha legitim platformokat használ. Számos jelentés érkezett arról, hogy embereket csaltak meg az online fogadóirodákon vagy az esport fogadási tőzsdéken. Győződjön meg arról, hogy csak legális platformokat használ.

Használhatom az esports matched fogadást más piacokon?

Ahhoz, hogy az esport-fogadás működjön, olyan fogadási piacra van szükség, amely mindössze két kimenetelű. Tehát igen, bármely piacon használhatja az esports matched fogadást, ha csak két kimenetel van.