Mr Green eSport fogadási áttekintés 2024 - Számla

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

Bárki, aki a Mr Green eSportsra szeretne fogadni, hozzon létre egy játékos fiókot, hogy hozzáférjen a sportfogadóhoz. Nem kötelező azonnal pénzt hozzáadni, de valódi pénzes fogadás megtételéhez szükséges. Azoknak, akik most ismerkednek a játékkal és a fogadással, időt kell szánniuk az esélyek megértésére. És ha készen állnak, pénzt utalhatnak be a számlára, és elkezdhetnek fogadni.

Hogyan hozz létre egy fiókot

A fiók megnyitásához a következő hitelesítő adatok szükségesek.

  • Helyes Név
  • Születési idő (alsó életkor 18 év)
  • Email cím
  • Valódi cím
  • Telefonszám
  • Lakóhely szerinti ország (az elfogadott joghatóságok valamelyikében kell lennie)

A fiók létrehozása egyszerű. A kezdőlapon egy narancssárga gomb található a „Csatlakozás most” felirattal. A rákattintás után a látogató egy oldalra kerül, ahol ellenőrzés céljából kitölti a fenti információkat. Minden felhasználó csak egy játékos fiókot nyithat. A cég több, egy felhasználó alatt regisztrált fiókot megszüntet.

Licenckorlátozások miatt Mr Green nem hagyhatja jóvá az Egyesült Államok, Franciaország, Egyesült Arab Emírségek, Belgium, Ukrajna, Fülöp-szigetek, Kína, Törökország, Ciprus, Szingapúr, Görögország, Oroszország, India, Japán, Katar, Spanyolország és Hong Kong játékosainak regisztrációját. , Kuba, Indonézia, Puerto Rico és Dánia.

Az Általános Szerződési Feltételek jelölőnégyzet bejelölésével a felhasználó beleegyezik abba, hogy soha nem vesz részt csalásban, és nem használ rosszindulatú eszközöket a Mr Green által kínált előnyök és ösztönzők megszerzésére. Bárki, aki zsetondömpinget gyakorol (szándékosan elveszít egy játékot más játékosokkal szemben), kitiltásra kerül az oldalról. Minden játékosnak fel kell fednie az IP-címét, és bárki, aki proxyt vagy VPN-t használ, le lesz tiltva.

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024
2023-04-13

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2024 évben.