Mr Green eSport fogadási áttekintés 2024 - Kivonás

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Kivonás

Kivonás

A hitelkártyás és banki átutalással történő kifizetés két-három munkanapot vesz igénybe, és a játékosok értesítést kapnak a vonatkozó díjakról. Az e-pénztárcákból történő pénzfelvétel 2 és 15 óra között bármit igénybe vehet. A Mr Green mobilalkalmazás megkönnyíti a pénzfelvételt, és jól teljesít a kisebb képernyőkön. Az alkalmazás verziója kompatibilis az Android okostelefonokkal és Apple táblagépekkel.

Hogyan lehet visszavonni Mr Greennel

Célszerű a kifizetéseket ugyanazon a módszeren keresztül kérni, mint a számla finanszírozásához. A Mr Green-től való kifizetés egyszerű.

  • A fogadási előzményeknél az ügyfél megtekintheti fogadásait
  • Ezután olyan fogadásokat választanak, amelyek jogosultak kifizetésre
  • A készpénzfelvétel gomb arra utasítja a játékost, hogy válassza ki a kívánt kifizetési módot

Napi minimum 30 euró kivonás megengedett. Nincs maximális készpénz-kifizetési limit, így az összes pénzösszeg kivehető. Mr Green megköveteli a nyertestől, hogy erősítse meg személyazonosságát a kifizetés előtt. Az ügyfélszolgálat kérheti a lakcím és személyi igazolvány igazolását.

Mr Green 1 eurót számít fel minden kanadai dollárban, fontban és euróban felvett 100 euró után. Azoknak, akik svéd koronában és norvég koronában kapnak készpénzt, 10 eurót kell fizetniük minden 1000 euróért. A lengyelországi złoty és cseh korona kifizetésének díja 500 eurónként 5 euró, 2000 eurónként 20 euró.

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024
2023-04-13

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2024 évben.