Mr Green eSport fogadási áttekintés 2024 - Betétek

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Betétek

Betétek

A közvetlen banki átutalásos utalás általában 24 órát vesz igénybe, mire megjelenik a felhasználó számláján. A bankból való valós idejű pénzátutalások legjobb alternatívája az online bankolás, például a Trustly. Mielőtt e-pénztárcát használna befizetésre, az ügyfélnek igazolnia kell személyazonosságát a szolgáltatónál. A MyPaysafe kártya működéséhez a kártyán szereplő névnek meg kell egyeznie a Mr Green számlán szereplő névvel.

Hogyan lehet befizetni Mr Greennél

A regisztrációt követően az ügyfelek ezeket az egyszerű lépéseket követhetik a befizetéshez.

  • Bejelentkezés felhasználónévvel/e-mail címmel és jelszóval a fiókba
  • A jobb felső sarokban található a számlaegyenleg gomb. Ez a link az ügyfelet a befizetési módok listája
  • Az ügyfél kiválasztja a kívánt fizetési módot. Ha a számlán elfogy a pénz a fogadás során, a játékos használhatja a Gyors befizetés gombot, így nem kell elhagynia a játékot.
  • A játékos beírja a befizetés összegét és megerősíti a tranzakciót.

A minimális befizetés összege kártyákon 10 euró, míg az e-pénztárcáknál 5 euró. Függetlenül a fizetési módtól, a maximális összeg, amellyel számláját terhelheti, 10 000 euró.

A Mr Green kaszinóba és a sportfogadásba történő befizetés ingyenes. A fizetési módok többségénél a feldolgozási idő azonnali, kivéve a közvetlen banki átutalásokat. A Visa és Mastercard tranzakciók a leggyorsabbak. Az online biztonság érdekében az oldalt biztonságos csekkekkel támasztják alá, amelyek során az ügyfélnek ki kell töltenie a mobiltelefonjára küldött kódot, mielőtt pénzt adna bankszámlájához.

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024
2023-04-13

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2024 évben.