Hírek

February 16, 2024

Védd meg a kampányokat a Helldivers 2-ben: Hogyan nyerjünk az automata ellen

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Helldivers 2 automatája pusztítást végez, és Szuperföldi kutatóinkra szegezi tekintetét. Ha részt szeretne venni az új főrendben, itt van minden, amit a Helldivers 2 Defend Campaigns-ről tudnia kell.

Védd meg a kampányokat a Helldivers 2-ben: Hogyan nyerjünk az automata ellen

Mi a főrend a Helldivers 2-ben?

A főrend a Helldiver 2 felszabadítási kampányának elsődleges célja. Követi a Helldivers fejlődését, új parancsot adva, amint elegendő előrelépés történt a Galaktikus Háborúban. Azoknak, akik gyorsan szeretnének haladni a történetben, ragaszkodniuk kell a Főrend célkitűzéseihez.

Hogyan nyerjünk meg védelmi kampányküldetéseket az automata ellen a Helldivers 2-ben

A Defend Kampányok speciális automata műveletek, amelyek fontosak a Galaktikus Háború fejlesztése szempontjából. A Helldiver Parancsnokság a Terminid-frakcióból az automatához költözött, mivel meglepetésszerű támadás indult több szuperföldi bolygó ellen. A Defend Campaign visszatérő küldetést követ: „Kísérje és védje a kutatókat, miközben a kitermelési zónába utaznak”. Minden művelet mérete növekszik, ahogy feloldod a nehezebb nehézségeket, ahol teljesítened kell a kíséretet és más küldetéseket, hogy befejezd a teljes védekezési műveletet.

Ha a Védelmi Kampány befejeződött, az beleszámít a főrendbe. Nyolc védekezési kampányművelet végrehajtása az Automaton ellen 12500 igénnyel jutalmazza. Van egy időzítő a főparancs teljesítésére, mielőtt a Parancsnokság rátérne a következő problémára, amelyet a Helldivereknek le kell küzdeniük.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek