Hírek

February 15, 2024

Twisted Fate: Sokoldalú és erőteljes bajnok, uralkodó League of Legends

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Twisted Fate a közelmúltban a League of Legends domináns erőjévé vált, több szerepben is kitűnt, és egyre népszerűbb mind a rangsorolásban, mind a profi játékban.

Twisted Fate: Sokoldalú és erőteljes bajnok, uralkodó League of Legends

Sokoldalúság és teljesítmény

A Twisted Fate sikerének egyik fő oka az, hogy képes alkalmazkodni a különböző játékstílusokhoz. Képes erő vagy támadási sebzés bajnoka lehet, így több szerepet is betölthet egy csapatban. Ezenkívül ikonikus Aranykártyája megbízható tömegkontroll képességet biztosít, míg a végső sors, a Destiny lehetővé teszi számára, hogy az egész térképet nyomás alá helyezze.

Hatás a Pro Playben

A Twisted Fate ereje a profi színtéren sem maradt el. 2024-ben már 64 alkalommal választották ki, ADC-ként és a felső sávban szerepelt. Emellett elképesztő 45 alkalommal tiltották el a Liga különböző régióiban.

Közösségi válasz

A League of Legends közösség megosztott a Twisted Fate dominanciája miatt a 14. évad metajátékában. Sok játékos nerfeket hív, hogy kezeljék elsöprő erejét. Az esetleges jelentős változtatásokra azonban várni kell a következő frissítésig, mivel a 14.4-es javítás fejlesztési ciklusa már a végéhez közeledik.

Balancing Twisted Fate

Még várni kell, hogy a Riot Games hogyan fogja megközelíteni a Twisted Fate egyensúlyát. Amikor képesség-erőfókusszal játszanak, általában Rod of Ages-t és Lich Bane-t épít, így előnyben részesíti Wild Cards képességét. A botsávban a Stacked Deck szintre emelésére összpontosít, és rohan, hogy befejezze a Statikk Shiv-et és a Stormrazort.

Korlátozott hatás a dzsungelben és a támogatásban

Annak ellenére, hogy más szerepekben dominál, a Twisted Fate minimális hatással volt a dzsungelben és a támogatói pozíciókban, kevesebb mint 4000 játékot játszottak ezekben a szerepekben.

Összefoglalva, a Twisted Fate sokoldalúsága és ereje a League of Legends kiemelkedő választásává tette. Noha dominanciája vitákat váltott ki a játékosok között, még várni kell, hogy a Riot Games hogyan kezeli a helyzetet. A játékosoknak meg kell várniuk a következő frissítést, hogy lássák, történik-e változtatás a Twisted Fate elsöprő játékbeli jelenlétének egyensúlya érdekében.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek