Hírek

November 14, 2023

The Return of Frosty Flights: Nézze meg újra a nosztalgikus téli életrajzot a Fortnite 1. fejezetében

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Bevezetés

A Fortnite Frosty Flights, az egyik legkedveltebb látnivaló (POI) az 1. fejezetben, visszatér a közelgő Fortnite frissítésben. Ez az ikonikus téli témájú helyszín különleges helyet foglal el a játékosok szívében, és nagyon várják a visszatérését.

The Return of Frosty Flights: Nézze meg újra a nosztalgikus téli életrajzot a Fortnite 1. fejezetében

A fagyos repülések öröksége

A Frosty Flights először a 7. évad 1. fejezetében jelent meg, a hó hozzáadásával együtt. Ez a POI gyorsan az új téli életközösség szinonimájává vált, és havas tája a rajongók kedvencévé vált. Bár nem olyan ikonikus, mint a Tilted Towers, a Frosty Flights maradandó benyomást hagyott a játékosokban, még egy róla elnevezett kozmetikai kollekciót is inspirált.

Repülőgépek otthona

Fizikailag a Frosty Flights két hangárból és egy zsákmánnyal teli összekötő komplexumból áll. Ezt a helyet repülőgépek központjaként tervezték, mivel a 7. évad volt az első, amely bemutatta a járműveket a Fortnite számára. A hangárok, amelyekről a pletykák szerint Winter őrmester tulajdonát képezik, népszerű célponttá váltak a fellegekre vágyó játékosok körében.

A fagyos repülések visszatérése

A döntés, hogy visszahozzuk a Frosty Flights-t a közelgő Fortnite OG 7. évad frissítésében, izgatottá tette a játékosokat. Ez a téli témájú POI várhatóan november 16-án tér vissza, és várhatóan az 1. fejezet idejéig a játékban marad. Csakúgy, mint az előző évadokban, a Frosty Flights valószínűleg megmarad a jelenlegi Fortnite szezon végéig vége.

Következtetés

Készüljön fel a nosztalgikus Frosty Flights újralátogatására a Fortnite 1. fejezetében. Akár a téli élet rajongója vagy, akár egyszerűen csak élvezi a repülés izgalmát, ez az ikonikus hely minden bizonnyal kellemes emlékeket idéz fel. Jelölje be a naptárába november 16-át, és készüljön fel az égbolt ismételt felfedezésére!

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek