Hírek

November 8, 2023

The Legend of Zelda: Élőszereplős adaptáció Sparks Casting Spekuláció

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Nintendo bejelentette, hogy élőszereplős adaptációt fejleszt népszerű videojáték-franchise-jához, a The Legend of Zelda-hoz. A projektet a Sony Pictures társfinanszírozza, a rendező Wes Ball lesz, aki a 'Maze Runner' trilógiáról ismert. Ez az izgalmas hír spekulációkat váltott ki arról, hogy ki lesz az ikonikus karakter, Link.

The Legend of Zelda: Élőszereplős adaptáció Sparks Casting Spekuláció

Az eredeti küldetés

Az eredeti, 1986-os Zelda játék egy egyszerű küldetést tartalmazott, ahol a játékos irányította Linket, egy szőke hajú hőst, aki a küldetésben Zelda hercegnőt akarta megmenteni a Sötét Herceg Ganontól. Link felfedezte Hyrule birodalmát, kincseket gyűjtött, és végül visszaadta a Triforce-ot a jó kezébe. Ez a klasszikus történet fektette le a szeretett franchise alapjait.

Fejlődő kalandok

Az évek során a Legend of Zelda sorozat fejlődött, és minden új rész még kiterjedtebb és magával ragadóbb játékmenetet kínál. A legutóbbi játék, a 2017-ben kiadott „The Legend of Zelda: Breath of the Wild” bevezette a játékosokat a Hyrule hatalmas világába, lehetővé téve számukra, hogy szabadon felfedezzék, és epikus küldetésekbe kezdjenek. Folytatása, a „Tears of the Kingdom” tovább bővítette a franchise történetét, és elbűvölte a rajongókat.

A franchise revitalizációja

A legutóbbi Zelda játékok sikere újra felkeltette az érdeklődést a franchise iránt, és vitákat váltott ki az élőszereplős adaptáció lehetőségéről. A rajongók, sőt olyan hírességek is, mint az Euphoria sztárja, Hunter Schafer, kifejezték, hogy szeretnének részt venni egy Zelda-filmben. Mivel a Nintendo elkötelezte magát a projekt mellett, csak idő kérdése, hogy a közönség mikor találkozik a Link élőszereplős verziójával.

Öntési lehetőségek

Ahogy a projekt halad előre, elkezdődtek a találgatások a film szereplőinek kiválasztásáról. Wes Ball merít korábbi együttműködéseiből, például a 'Maze Runner' franchise színészeiből? Láthatjuk Thomas Brodie-Sangstert Link szerepében? Alternatív megoldásként, ha a történet egy Dark Link ívet tár fel, lehetőség adódhat egy Jacob Tremblay kontra Jacob Tremblay párbajra. A lehetőségek végtelenek, a rajongók pedig izgatottan várják a szereplők bejelentését.

Következtetés

A Legend of Zelda nagy képernyőre vezető útja izgalmas lehetőség a szeretett videojáték-franchise rajongói számára. A Nintendo, a Sony Pictures és a Wes Ball segítségével az élőszereplős adaptáció biztosan megragadja azt a varázslatot és kalandot, amely a játékokat annyira népszerűvé tette. Miközben izgatottan várjuk a film megjelenését, nem tehetjük meg, hogy vajon kit választanak a Link ikonikus karakterének életre keltésére. Maradjon velünk a további frissítésekért, és készüljön fel egy új kalandra a Hyrule világában.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek