Hírek

May 5, 2022

Team Liquid – az Esportban legyőzendő csapat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team Liquid határozottan tovább fogja feszíteni az izmokat, hogy megerősítse pozícióját a legsikeresebb eSport csapatként. Az online eSport fogadás megjelenése óta ez az egyik legjobb eSport csapat, amelyre fogadni lehetett. A kategória legjobb szolgáltatásai és gazdag tehetsége révén kétségtelenül a Team Liquid esport dominanciája megmarad.

Team Liquid – az Esportban legyőzendő csapat

Ha eSport fogadóként ez jó ötletnek tűnik, itt van minden, amit a Team Liquidről tudni kell, és hogy mire számíthatunk a bajnokoktól 2022-ben. De először is egy kis történelem a Team Liquidről.

A szerény kezdetektől a dicsőségig

A Team Liquid csapatot 2000-ben alapította a StarCraft: Brood War nyugdíjas játékosa, Victor "Nazgul" Goossens, aki a jelenlegi vezérigazgató és társtulajdonos, valamint Steven "LiQuiD112" Arhancet és az aXiomatic. StarCraft II: Wings of Liberty eSports csapatként indult, de gyorsan kiterjesztette szárnyait más részlegekre is.

2020-ban a Forbes a Team Liquidet a harmadik leggazdagabb e-sport csapatként sorolta fel 310 millió dolláros értékkel és 28 millió dolláros bevétellel. Míg a harmadik helyen áll a legértékesebb ruhák listáján, a Team Liquid tartja a csapat legmagasabb összbevételének rekordját, miután több osztályban is uralta a legfelsőbb szintű versenyeket.

Játékok és Versenyek

Az egyik előnye annak, hogy az eSport fogadók a Team Liquid fehérlistáján szerepel, az a tény, hogy több divízióban is vannak roasterek, és több eseményen vesz részt. A cikk írásakor az összeállítás 60 bajnoki profi sportolóval büszkélkedhet a világ 14 legnagyobb videojátékában.

Mely játékokon van a Team Liquid kedvence?

De mint bármely más csapat, a Team Liquid sem uralja az összes játékot. Ennek ellenére azoknak a fogadóknak, akik felveszik a kedvenceik listájára, tudniuk kell, hogy az öltözék mely címei közül a legjobb.

A fogadók soha nem tévedhetnek a Team Liquid Dota 2 csapatával. A jelenlegi névsor öt legjobb Dota 2 játékost gyűjt össze a világ minden tájáról, és szinkronizálja őket a tökéletes géppel. A Dota 2 online fogadások kedvelői számára ezek azok a srácok, akik pénzt fektetnek a Team Liquid dominanciájára, amióta megnyerte a The International 2017-et. Ami a Dota 2-t illeti, a Team Liquid a fődíjra, a The International XI-re vágyik, de természetesen , rengeteg más esemény is van jelenleg a csapatban.

Egy másik aréna, ahol a Team Liquid dominál, a League of Legends. A csapat négy LCS-címmel büszkélkedhet, és annak ellenére, hogy formája a közelmúltban visszaesett, a Team Liquid egy lépéssel előrébb jár a tehetségek megszerzésében. Nemrég besorozták a LoL nehézsúlyú csapatát, Gabriël "Bwipo" Raut. A belga rengeteg online harci aréna élményt hoz. A Team Liquid már most is több LoL versenyen vesz részt, de a csúcspontok az LCS Bajnokságon és végső soron a 2022-es LoL Világbajnokságon lesznek.

Kétségtelen, hogy a Valorant ígéretes tulajdonságokkal rendelkezik, mivel az FPS videojáték folyamatosan emelkedik a ranglétrán. A Team Liquid gyorsan összeállította a névsort, amikor a Valorant belépett az eSport színterére. Ma az egyik legjobb csapat, amelyre fogadni lehet, ha a Valorantról van szó az eSport színterén. Várható, hogy a Team Liquid megmérkőzzön a Valorant esport versenyek nehézsúlyával, beleértve a várva várt Valorant Champions 2022-t.

Más játékok, amelyekben a Team Liquid félelmetes névsorral rendelkezik, többek között a Counter-Strike: Global Offensive, a StarCraft, az Apex legends és a Fortnite.

Fogadás a Team Liquidre? Itt vannak a tippek

Csakúgy, mint a hagyományos sportfogadásoknál, itt is létezik néhány stratégia a nyerési esélyek növelésére esport fogadási oldalak és fogadóirodák.

A legfontosabb stratégia a csapatok követése, valamint a folyamatban lévő és a közelgő versenyek követése. Ebben az esetben döntő fontosságú, hogy lépést tarts a Team Liquid táborban zajló eseményekkel. Lehetnek a névsorok legújabb kiegészítései, a játékosok jelenlegi formája, fej-fejek stb. Mindig ügyeljen a csapat jelenlegi formájára, és ne a múltbeli támadásokra. Szerencsére a Team Liquid aktív közösséggel rendelkezik, így a fogadók mindig figyelemmel lehetnek a közelmúlt eseményeire, az eredményektől az átigazolásokig.

Az is elengedhetetlen, hogy bölcsen válasszuk ki azt a játékot, amelyre fogadni szeretnénk. Sok szerencsejátékos hajlamos bármilyen játékba beleesni. A szakértők azt tanácsolják a fogadóknak, hogy fogadjanak olyan eSportra, amelyet ismernek. Mindent érteniük kell a játékkal kapcsolatban, a játékmenettől és a szabályoktól a fogadási piacokig és az esélyekig.

Ennyi, emberek, egy összefoglaló, mire számíthatunk a Team Liquidtől mint fogadótól. Nos, minden jel szerint a Team Liquid az egyik figyelendő csapat, bár nem minden osztályban. A Dota 2, a CS: GO, a Valorant, a League of Legends és a Rainbow Six Siege legjobb eSport csapatai közé tartozik. De bár a Team Liquid a legjobb kutya, fontos megnézni, mit mondanak róla az eSport fogadási tippek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek