Hírek

November 7, 2023

Tapasztalja meg az MW3 Zombies: Operation Deadbolt izgalmait Urzikstanban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Modern Warfare 3 bemutat egy izgalmas új zombis módot, az „Operation Deadbolt” nevet. Ez a nyílt világú, csapatalapú, játékos-környezet-eposz Urzikstanban játszódik, és egyedülálló lövöldözős élményt kínál. A játékosoknak végre kell hajtaniuk a feladatokat, fel kell számolniuk az élőhalott rémálmokat, és sikeresen ki kell vonniuk a térképet. Ez egy átfogó Zombies élmény, amely vadonatúj mechanikát, új játékmódokat és egy sor izgalmas funkciót tartalmaz.

Tapasztalja meg az MW3 Zombies: Operation Deadbolt izgalmait Urzikstanban

Egyedi tulajdonságok

Az MW3 Zombies lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a DMZ-hez hasonlóan csempészett és játékosok által birtokolt fegyverek keverékével töltsenek ki. A játékosok operátorokat is választhatnak, és olyan tárgyakat használhatnak, amelyek játékról játékra átvihetők, például jutalmakat, teljesítménynöveléseket, terepfrissítéseket, táskákat és egyéb felszereléseket. Emellett egyedi fejlesztések is elérhetők, ahogy a játékosok szintre lépnek, mint például az Energy Mine, a Frenzied Guard, a Healing Aura, a Frost Blast, az Aether Shroud és a Tesla Storm.

Felvásárlások és séma

Az MW3 Zombies két új eleme az „Acquisitions” és a „Schematics”. A játékosok felvehetik ezeket a tárgyakat, miközben a COD Zombies-on keresztül portyáznak, és speciális tárgyak készítésére használhatják őket, amelyek fejlesztik a Pack-a-Punched fegyvereket, és erősebbé teszik őket. A speciális elemek neve Aetherium és Aether Tools.

Perk-a-Colas

Az MW3 Zombies visszahozza a népszerű „Perk-a-Colas”-t a Call of Duty: Black Ops-ból. Ezek a Perk-a-Colák különféle előnyöket biztosítanak a játékosok számára, és javítják játékmenetüket. Az MW3 Zombies Perk-a-Coláinak listáján a Deadshot Daquiri, a Death Perception, az Elemental Pop, a Jugger-Nog, a PHD Flopper, a Quick Revive, a Speed ​​Cola, a Stamin-Up és a Tombstone Soda szerepel.

Lőszer Mods

A korábbi COD Zombies játékokhoz hasonlóan az MW3 Zombies is számos lőszer modot tartalmaz, amelyek elemi frissítéseket biztosítanak, amikor a játékosok megölik az élőhalottakat Urzikstanban.

Játékmenet és célok

Az MW3 Zombies fő célja a feladatok, a küldetések, a „szintek” és a „cselekvések” teljesítése, miközben a játékosok Urzikstan nyitott világát fedezik fel a zombiapokalipszis idején. A világ különböző intenzitású és fenyegetettségi szintű régiókra oszlik. A játékosok szabadon felfedezhetik és megválaszthatják saját útjukat, de óvatosnak kell lenniük, nehogy megharapják az élőhalottak.

Sok sikert a zombik elleni küzdelemhez!

További Call of Duty hírekért látogasson el az Esports.net oldalra.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek