Hírek

February 15, 2024

Szerezze meg az Erőteljes Blazewind melltartót a WoW Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Blazewind Breastplate nagyon keresett termék a WoW Classic Season of Discovery második szakaszában. Ez egy bőr mellkaspáncél, amely +23 Agility módosítót biztosít, így az egyik legerősebb felszerelés az Agilityt használó, bőrt viselő DPS-osztályok számára, mint például a Hunters, Rogues és Feral Druids.

Szerezze meg az Erőteljes Blazewind melltartót a WoW Classic Season of Discovery-ben

A Blazewind Breastplate megszerzéséhez a WoW Classic-ban a játékosoknak teljesíteniük kell a Tremors of the Earth küldetést (más néven Broken Alliances for Horde játékosok). Ehhez a küldetéshez a játékosoknak több erős ellenséget kell legyőzniük a Badlands-ben, köztük egy ogre főnököt, kölyköket és két 50. szintű fekete sárkányt. Ez egy kihívásokkal teli küldetés, de erős és jól felkészült játékoscsoporttal koordinációval teljesíthető.

A Tremors of the Earth/Broken Alliances küldetéssor teljesítése után a játékosok választhatnak egy jutalmat. A Blazewind Breastplate az egyik opció, a Prismscale Hauberk (postapáncél) és a Warforged Chestplate (lemezpáncél) mellett. A Prismscale Hauberk +23-as Spirit módosítót, míg a Warforged Chestplate +24-es erősséget kínál.

A legtöbb esetben azt javasoljuk, hogy a Blazewind melllemezt válassza. A Mail/Spirit páncél túl kevés a legtöbb osztály számára, kivéve a Restoration Shamans-t. A Warforged Chestplate azoknak a Warrior és Paladin játékosoknak a legalkalmasabb, akiknek több erőre van szükségük. Van egy negyedik lehetőség is, a Mindburst Medallion, de azt tanácsoljuk, hogy ne ezt válassza, mivel a világon máshol is kaphatók jobb nyakláncok.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek