Hírek

February 14, 2024

Szerezze meg az Ancestral Sword-ot Priest Rune-jához a World of Warcraft Classic játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Ancestral Sword egy kétkezes kard a World of Warcraft Classic Season of Discovery második fázisában. Lehet, hogy önmagában nem lenyűgöző fegyver, de kulcsfontosságú szerepet játszik a Priest Rune alapelemeként.

Szerezze meg az Ancestral Sword-ot Priest Rune-jához a World of Warcraft Classic játékban

Az ősi kard megszerzése

Az Ancestral Sword megszerzéséhez teljesítened kell a Fájdalomcsillapító Rúna küldetést. Ez a küldetés része a Scarlet Monastery kazamatainak Tirisfal Gladesben, amely a keleti királyságok északi részén található. A Scarlet Monastery különböző szárnyakkal rendelkező kazamaták csomópontja, a temetőtől a könyvtárakig. Ezek a kazamaták a végjátékos játékosok számára készültek, 25 és 45 közötti szinttel.

Hol található az ősi kard

Az ősi kard a Scarlet Monastery kazamataiban található. Ismeretes, hogy a kazamatákon belül és kívül egyaránt elhullik a Scarlet Crusade ellenségeitől. Néhány csőcselék, amely eldobhatja a kardot:

  • Scarlet Diviner
  • Scarlet Gallant
  • Scarlet Scryer
  • Scarlet Adept
  • Skarlát káplán
  • Scarlet Monk
  • Scarlet Beastmaster
  • Scarlet Sentry
  • Skarlát katona

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Scarlet Monastery főnökei nem ejtik el az Ősi kardot. Míg sok különböző trash mobnak van esélye elejteni a kardot, az elejtés százaléka viszonylag alacsony. Ezért előfordulhat, hogy ennek az elemnek a beszerzéséhez többszöri futtatásra van szükség.

A Scarlet Monastery kazamatai üzemeltetésének előnyei

A Scarlet Monastery kazamaták futtatása nem csak az Ősi kard megszerzéséhez ajánlott, hanem más értékes jutalmakért is. A Priest Rune Pain Suppression mellett különféle Ügyességi Könyveket is találhatsz, amelyek fejleszthetik karaktered képességeit. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen futtassa ezeket a kazamatait, hogy növelje esélyeit ezeknek az erős tárgyaknak a megszerzésére.

Ne feledje, az Ősi kard elengedhetetlen kelléke a paprúnának, ezért ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megszerezze!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek