Hírek

February 13, 2024

Szerezze meg a fájdalomcsillapító rúnát a WoW Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A World of Warcraft Classic Season of Discovery bemutatta a Skill Books-t, és több tucat rúnát hozott vissza a vaníliás Azeroth-on. Az egyik ilyen rúna a Fájdalomcsillapító Rúna, amely különösen hasznos a gyógyítók számára, hogy életben tartsák párttagjaikat.

Szerezze meg a fájdalomcsillapító rúnát a WoW Classic Season of Discovery-ben

Hogyan lehet megszerezni a fájdalomcsillapító rúnát

A Fájdalomcsillapító Rúna beszerzéséhez a WoW Classic Season of Discovery második fázisában kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Gyűjtsd össze a Graveyard Echoes-t: Mielőtt elindulna a Scarlet Monastery felé, össze kell gyűjtened négy Graveyard Echo-t különböző helyekről. Ezeket a visszhangokat a következő területeken lehet elérni a sírkövekkel való interakcióval:
  • Fájdalmak mocsara
  • Theramore Isle Dustwallow Marsh-ban
  • Go'shek farmja Arathi-felföldön
  • Scarlet kolostor (temető szárny)
 2. Lépjen be a Scarlet Monastery - Library Wingbe: Ha mind a négy temetői visszhangod megvan, lépj be a Scarlet Monastery - Library példányba.
 3. Lépj kapcsolatba a szobrokkal: A Scarlet Monastery - Library-ban négy szoborral találkozhatsz, amelyek megfelelnek az általad összegyűjtött temetői visszhangoknak. Lépjen kapcsolatba a szobrokkal a következő sorrendben:
  1. Warrior – Mocsári visszhang (Swamp of Sorrows)
  2. Mágus – Arathi Echo (Arathi Highlands)
  3. Paladin – Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
  4. Priest – Graveyard Echo (Scarlet Monastery – Graveyard)
 4. Szerezze meg az emlékét egy vezető árulásáról: Miután kapcsolatba léptél a szobrokkal, megkapod a Vezető Árulás Emlékét a leltárodban.
 5. Használd a vezető árulásának emlékét: Nyissa ki a táskáját, és kattintson a jobb gombbal a Vezető árulás emléke elemre, hogy megszerezze a Fájdalomcsillapító rúnát.

Fájdalomcsillapító rúna: Magyarázat

A Fájdalomcsillapító Rúna egy paprúna, amely bármilyen hordható csizmára gravírozható. Ez egy azonnali varázslat, amely röviden 40 százalékkal csökkenti a baráti célpont által okozott összes sebzést, és nyolc másodpercre növeli a Dispel mechanikával szembeni ellenállást.

Ez a rúna értékes eszköz a gyógyítók számára, mivel a Paladin buborékhoz hasonlóan működik. Lehetővé teszi a healerek számára, hogy átirányítsák figyelmüket az alacsony egészségi állapotú párttagokra, miközben aggrot tartanak a tankon vagy egy másik játékoson, így mindenki gyógyult és védett marad.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek