Hírek

February 14, 2024

Szerezze be a ritka fluoreszkáló zöld mechanostridert a WoW Classic-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A WoW Classic világában a ritka tartók nagyon keresettek, és státuszszimbólumnak számítanak. A közelmúltban izgalmas híreket kaptak a mount gyűjtők azzal a megerősítéssel, hogy a WoW történetének legritkább tartója most már beszerezhető a Gnomeregan raid végső főnökétől.

Szerezze be a ritka fluoreszkáló zöld mechanostridert a WoW Classic-ban

A fluoreszkáló zöld mechanostrider

A Fluorescent Green Mechanostrider egy egyedi tartó, amely kiemelkedik a többi közül. Élénk zöld színpalettája megkülönbözteti a többi Gnome-tartótól. Ez a tartó eredetileg egy Narshe nevű Gnome játékos tulajdonában volt, aki tévedésből törölte nem sokkal a The Burning Crusade indulása után. A Blizzard, miután rájött a hibára, egy soha nem látott mountot adott Narshe-nek csereként.

A fluoreszkáló zöld mechanostrider utazása

Nyolc évig Narshe volt a Fluorescent Green Mechanostrider egyedüli tulajdonosa. 2015-ben azonban állítólag kitiltották őket, mert megpróbálták eladni számlájukat. Ennek eredményeként a mount nem használt, és rejtve maradt a játékfájlokban.

A Hegy visszatérése

A felfedezés szezonjával a Fluorescent Green Mechanostrider visszatért. Ezt most a Gnomeregan raid végső főnökének, Mekgineer Thermapluggnak a legyőzésével lehet megszerezni. A tartó négy százalékos eséllyel esik le, így ritka és áhított elem.

Az aukciósház vita

Kezdetben a tartó leesett, mint felszereléshez köthető elem, ami arra késztette a játékosokat, hogy magas áron adják el az aukciósházban. A Blizzard azonban gyorsan orvosolta ezt azáltal, hogy a rögzítést felszedőre kötötte, biztosítva, hogy csak néhány szerencsés tarthassa meg, aki megszerezte.

Következtetés

Most mindenkinek, aki bemerészkedik a Gnomerganbe, lehetősége van megszerezni a Fluorescent Green Mechanostridert, és birtokolni a WoW történetének egy darabját. Ez a ritka tartó a WoW Classic tartógyűjtőinek elhivatottságáról és kitartásáról tanúskodik.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek