Hírek

February 15, 2024

Szerezd meg az Erőteljes rakétazáró rúnát a WoW Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Missile Barrage egy új Belt Rune mágusoknak, amelyet a World of Warcraft Classic Season of Discovery második fázisában mutattak be. Ez az erőteljes misztikus robbanás csak akkor érhető el, ha megküzdöd az Azerothban szétszórt Dark Ridereket.

Szerezd meg az Erőteljes rakétazáró rúnát a WoW Classic Season of Discovery-ben

Hogyan lehet megszerezni a rakétagáta-rúnát

Ahhoz, hogy megszerezze a Missile Barrage Rune-t a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben, beszélnie kell a Dalaran ügynökkel a Deadwing Pass-ban. Ez az NPC Ariden's Sigil-t ad neked, egy olyan tárgyat, amely lehetővé teszi a közeli Dark Riderek észlelését. Össze kell gyűjtened mind a hét dalarán ereklyét, amelyek a Sötét Lovasok közül kerülnek ki, mielőtt visszatérsz a Dalaran ügynökhöz. Miután összegyűjtötted az összes ereklyét, jutalmad lesz a rakéta gátrúnájával.

Tippek a rúna megszerzéséhez

Javasoljuk, hogy csoportot hozzanak létre a Dalaran-ereklyék összegyűjtésének feladatához. Ez megkönnyíti és gyorsabbá teszi a folyamatot. A WoW Classic Season of Discovery második fázisában a csoport megtalálása nem lehet nehéz a Dalaran Relics iránti nagy kereslet miatt.

A rakétazárrúna megértése

A Missile Barrage Rune fokozza az Arcane Blast varázslatot azáltal, hogy 40 százalékos esélyt ad neki, hogy 50 százalékkal csökkentse a következő Arcane Missile varázslat csatornázott időtartamát. Ezenkívül a Fireball és Frostbolt varázslatok 20 százalékos eséllyel váltják ki ezt a hatást. A Rune emellett 100 százalékkal csökkenti az Arcane Missiles varázslat manaköltségét, és lehetővé teszi, hogy 0,5 másodpercenként tüzeljen. A csökkentett csatornaidő ellenére a varázslat még mindig több sebzést okoz, így felbecsülhetetlen értékű eszköz az Arcane Mages számára.

Következtetés

A Missile Barrage Rune egy erőteljes kiegészítője a mágusok arzenáljának a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben. A rúna megszerzéséhez szükséges lépések követésével és hatásainak megértésével a mágusok nagymértékben növelhetik sebzéskezelő képességeiket. Gyűjtsd össze a csoportodat, gyűjtsd össze a Dalaran-ereklyéket, és engedd szabadjára a rakétazáró rúna erejét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek