Hírek

February 15, 2024

Szabja testre betöltési képernyőit a Modern Warfare 3-ban a továbbfejlesztett többjátékos élmény érdekében

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Modern Warfare 3 lehetőséget kínál a játékosoknak a betöltési képernyők testreszabására, miközben be- vagy kilép a többjátékos meccsből. Ez a funkció, bár egyszerű, könnyen figyelmen kívül hagyható a beállításokban.

Szabja testre betöltési képernyőit a Modern Warfare 3-ban a továbbfejlesztett többjátékos élmény érdekében

Testreszabási lehetőségek

Bár a Call of Duty egyedi emblémák készítésének napjai mögöttünk lehet, a Modern Warfare 3-ban és a Warzone-ban még mindig rengeteg testreszabási lehetőség áll rendelkezésre. A játékosok számos egyedi fegyver és járműrekesz közül választhatnak, amelyeket kihívásokkal, eseményekkel szerezhetnek, vagy megvásárolhatnak az üzletben. Ezenkívül a játékosok felszerelhetnek speciális hívókártyákat, emblémákat, vagy akár egyedi kláncímkét is létrehozhatnak, hogy bemutassák baráti társaságukat.

A betöltési képernyő módosítása

A betöltési képernyő módosításához többjátékos módban kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Töltsd be a CoD HQ-ba.
  2. Válassza a többjátékos lehetőséget.
  3. Görgessen a Testreszabás lapra.
  4. Válassza a Képernyő betöltése opciót.
  5. Válasszon az elérhető betöltési képernyők közül, amelyeket feloldott.

A játékosoknak lehetőségük van véletlenszerűen kiválasztani a betöltési képernyőt a feloldott lehetőségek közül, vagy kiválasztani legfeljebb 10 kedvencet, amelyeken a játék végigfut, miközben várakozik vagy elhagyja a többjátékos meccset. Egy betöltési képernyő kedvencként való megjelöléséhez a játékosok megnyomhatják a háromszög gombot a PlayStation vagy az Y gombot az Xboxon, amikor a kívánt képernyőt nézik.

Betöltési képernyők feloldása

Zárolt betöltési képernyők esetén a Modern Warfare 3 átirányítja a játékosokat az adott csomaghoz, ahol hozzáadhatják a gyűjteményükhöz. Ezenkívül vannak ingyenes betöltési képernyők, amelyek zároltnak tűnnek, de napi és heti kihívások teljesítésével megszerezhetők.

Naprakész tartás

A Modern Warfare 3 és a Warzone új betöltési képernyőinek naprakészen tartásához a játékosoknak rendszeresen ellenőrizniük kell az Esemény lapot, amely gyakran frissül új kihívásokkal és jutalmakkal.

Az alábbi lépések követésével a játékosok könnyedén testreszabhatják betöltési képernyőjüket a Modern Warfare 3-ban, és fokozhatják a többjátékos élményt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek