Hírek

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 verseny: jelentős esemény a harci játékok közösségében

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Nickelodeon All Stars Brawl 2 hamarosan megjelenik, a sorozat első játékához képest javulással. A játék felkeltette a figyelmet a kompetitív játékközösségben, és a közelgő Slimebox versenyen próbára teszik majd.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 verseny: jelentős esemény a harci játékok közösségében

Korai esemény a Coinbox Organizer Hungrybox-tól

Hungrybox, a Super Smash Bros. közösség jól ismert alakja, korai eseményt szervez a Nickelodeon All-Star Brawl 2-höz. Az első játékkal kapcsolatos viták ellenére a Hungrybox visszatér a sorozatba a Slimebox tornával, amely legyen a játék első jelentős eseménye.

Koncentrálj a Nickelodeon All-Star Brawl 2-re

A Slimebox versenyen bemutatják a Nickelodeon All-Star Brawl 2-t, amely 2023 egyik legjobban várt verekedős játéka. A Smash Coinbox eseményéhez hasonlóan ezt a versenyt a Hungrybox szervezi a GameMill együttműködésével, és 50 000 dolláros nyereményalappal.

Észak-Amerika exkluzív online bajnokság

A verseny kizárólag észak-amerikai résztvevők számára az online formátuma miatt. Ennek a döntésnek az a célja, hogy gördülékenyebb és helyesebb élményt biztosítson minden játékos számára.

Dátum és platform

A teljes versenyre 2023. november 15-én kerül sor, és a Hungrybox Twitch csatornáján közvetítjük. Ez az esemény a játék versenypotenciáljának korai tesztjeként szolgál majd, és ha sikeres lesz, a Slimebox verseny visszatérő sorozattá válhat.

Összefoglalva, a Hungrybox által szervezett Slimebox Nick All-Star Brawl 2 verseny izgalmas lehetőség a játékosok számára, hogy bemutassák tudásukat a várva várt Nickelodeon All-Star Brawl 2-ben. A játék fejlesztései révén ez a verseny megvan a potenciál hogy a verekedős játékközösség jelentős eseményévé váljon.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek