Hírek

February 15, 2024

Silver Bokoblins legyőzése: Javítsa játékmenetét a Tears of the Kingdom játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A játékban The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK), a játékosok sokféle ellenséggel találkoznak majd, köztük a közönséges Bokoblinokkal. Van azonban egy ritkább és veszélyesebb változat, az Ezüst Bokoblin.

Silver Bokoblins legyőzése: Javítsa játékmenetét a Tears of the Kingdom játékban

Mik azok az ezüst bokoblinok a Tears of the Kingdom című filmben?

Az ezüst bokoblinok fehér színűek, testükön lila jegyek találhatók. A fejük tetején jellegzetes hosszú, antennaszerű szarv található, amely hasonlít egy horgászhalhoz. Ezek az ellenségek lényegesen erősebbek, mint az átlagos Bokoblin, és rengeteg sebzést tudnak okozni a játékosnak.

Az Ezüst Bokoblinok legyőzéséhez ajánlott távolról olvasztott nyilakat használni. Ezenkívül a játékosoknak meg kell próbálniuk hárítani és használniuk Flurry Rush képességüket, amikor közelebb kerülnek ezekhez a félelmetes ellenségekhez.

Hol található Silver Bokoblins a Tears of the Kingdom című filmben

Az ezüst bokoblinok szinte minden szörnytáborban megtalálhatók a játék Hyrule világában. Ahogy a játékosok fejlődnek és erősödnek, egyre több ezüst bokoblin fog megjelenni.

Az egyik konkrét hely, ahol a játékosok folyamatosan megtalálhatják az Ezüst Bokoblinokat, egy Bokoblin-tábor a Hyrule Field Skyview Tower közelében. Ezekben a táborokban gyakran van egy főnök-szerű Bokoblin, ami általában egy Ezüst Bokoblin.

Egy másik terület, ahol Silver Bokoblins található, a The Depths. Ezenkívül a játékosok találkozhatnak velük a Gerudo-sivatagban egy kis táborban.

Ha legyőzik, az Ezüst Bokoblinok különféle szörnyalkatrészeket dobnak el, köztük egy ezüst Bokoblin kürtöt. Ennek a kürtnek 31-es biztosítékos támadási ereje van, és használható a nyilak vagy közelharci fegyverek támadóerejének fokozására. Kislényekkel is főzhető, hogy erőteljes elixírt készítsen.

A játékosoknak óvatosnak kell lenniük, amikor Silver Bokoblin helyszíneket közelítenek meg, mivel ezek az ellenségek sokkal erősebbek, mint szokásos társaik. Célszerű az egészségi szintet emelni, hogy ellenálljon az erős támadásoknak.

Ne feledje, be The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, ezüst Bokoblinok legyőzése és értékes cseppjeik összegyűjtése nagyban javíthatja a játékélményt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek