Hírek

February 15, 2024

Sajátítsd el a Tremors of the Earth Quest-et a WoW Classic és a WoW Season of Discovery játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Tremors of the Earth a World of Warcraft Classic egyik legnehezebb küldetésének számít. Noha kivételes jutalmakat kínál, mint például a Blazewind Breastplate +23 Agility-vel, ennek a küldetésnek a teljesítése nem könnyű feladat.

Sajátítsd el a Tremors of the Earth Quest-et a WoW Classic és a WoW Season of Discovery játékban

Nehézségi szint

Ha megpróbálja a Tremors of the Earth-et a Felfedezési szezon második fázisában, azt találja, hogy az 50-es szintet elérő játékosok számára készült. A második fázisban a szintkorlát azonban 40, ami kihívást jelent, hogy ezt képzett csapat nélkül teljesítse. öt játékos.

Első rész: Tho'grun főnök megkeresése

A Tremors of the Earth küldetés elindításához össze kell gyűjtened a Föld jelét. A tárgy megszerzésének kulcsa Tho'grun főnök, a Badlandsben barangoló NPC legyőzése. Míg a Boss Tho'grun megtalálása nehéz lehet kiszámíthatatlan helyzete miatt, a küldetés a naplójában megnöveli a találkozás esélyét. Miután legyőzted Tho'grun főnököt, zsákmányold ki a Föld jelét, és térj vissza Garekhez, hogy teljesítsd a küldetés első részét.

Második rész: Hematus és Blacklash

Miután befordult a Föld jelébe, a következő célt kapja: két fekete sárkány, Hematus és Blacklash megtalálása és legyőzése. Mielőtt bekapcsolnád őket, aktiválnod kell a Badlandsben található három oszlopot. Ezek az oszlopok hozzáférést biztosítanak a sárkányokhoz. Fontos megjegyezni, hogy a Hematus és a Blacklash 50. szintű ellenségek, ezért a csoport összeállítása elengedhetetlen. Egy jól összeállított csapat erős DPS játékosokkal, tankkal és healerrel ajánlott. Miután legyőzted a sárkányokat, zsákmányold ki holttestüket a Chains of Hematus és a Blacklash's Bindingsért, amelyeket vissza kell hoznod Gareknek.

Következtetés

A Tremors of the Earth befejezése kihívást jelentő feladat, amely gondos tervezést és koordinációt igényel. A jutalmak, különösen az áhított Blazewind Breastplate azonban megéri. Ha készen állsz a kihívásra, gyűjts össze egy képzett csoportot, és vágj bele ebbe az epikus küldetésbe a WoW Classic és a WoW Season of Discovery játékban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek