Hírek

February 12, 2024

Sajátítsd el a tojásvadászat és -keltetés művészetét Palworldben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ha szeretné bővíteni a Pals gyűjteményét a Palworldben, a tojások gyűjtése és keltetése kiváló módja ennek. Ezeknek a tojásoknak a megtalálása azonban kihívást jelenthet. Ebben az útmutatóban minden olyan információt megadunk, amelyre szüksége van a tojások megtalálásához és kikeltetéséhez Palworldben.

Sajátítsd el a tojásvadászat és -keltetés művészetét Palworldben

A tojás fajtái

A Palworldben többféle tojás található:

  • Közönséges tojás
  • Sötét tojások
  • Sárkánytojás
  • Rocky Eggs
  • Elektromos tojás
  • Perzselő tojás
  • Fagyasztott tojás
  • Zöld tojások
  • Nedves tojások

Minden tojástípusnak megvannak a saját egyedi jellemzői, és a lehetséges barátok, amelyek kikelhetnek belőlük.

Hol lehet tojást találni

A tojások a Palworld különböző pontjain találhatók, és eddig több mint 100-at azonosítottak. A tojások megjelenése azonban ezeken a helyeken véletlenszerű és forog, így nehéz megjósolni, hol találhatók az egyes tojástípusok. Néhány kiváló hely a tojások keresésére: a sziklák széle és a nagy sziklák teteje. Ha nem találsz tojást, akkor előfordulhat, hogy találsz helyette egy Lifmunk Effigy-t vagy egy ládát.

A megtalált tojás típusa a felfedezett életközösségtől is függ. Például nagyobb valószínűséggel találhat zöldellő tojásokat a bambuszligetben, perzselő tojásokat a sivatagokban vagy a vulkánban, és fagyott tojásokat a havas területeken.

Keltetőtojások

A Palworldben való tojások keltetéséhez szüksége lesz egy inkubátorra. A hetedik szint elérése után a technológia lapon feloldhat egy inkubátort a hetedik szintről. Az inkubátor felépítéséhez 10 Paldium töredékre, öt szövetre, 30 kőre és két ókori civilizációs részre lesz szüksége. Miután megvan az inkubátor, egy valós időzítő részletezi, mennyi ideig kell várnia a tojás kikelésére.

Tenyészpártiak

A tojásszerzés másik módja a Palworldben a barátok tenyésztése. A tenyésztési képesség feloldásához el kell érned a 19. szintet, és fel kell oldanod a Vegyes Farmot a technológiai fán. A vegyes gazdaság felépítéséhez 100 fa, 20 kő és 50 rost szükséges.

Következtetés

Most, hogy minden szükséges információ birtokában van a Palworld tojásokról és a megtalálásuk helyéről, elkezdheti gyűjteni és keltetni a tojásokat, hogy bővítse baráti gyűjteményét. Boldog vadászatot!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek