Hírek

February 14, 2024

Sajátítsa el a Blue Lotus ópium kereskedelmét a koponyával és csontokkal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Blue Lotus Opium értékes árucikk a Skull and Bones játékban, amely anyagi hasznot és gyalázatot is kínál. Ha szeretne hasznot húzni ebből a kereskedelemből, a következőket kell tudnia.

Sajátítsa el a Blue Lotus ópium kereskedelmét a koponyával és csontokkal

Kék lótusz ópium megszerzése

Ahhoz, hogy Kék Lótusz ópiumot szerezhess koponyában és csontokban, magadnak kell elkészítened. Először is fel kell oldania a Laboratóriumot Telok Penjarahban. Ezt úgy teheti meg, hogy elér egy bizonyos Infamy rangot, és teljesíti Spurlock fő küldetésének egy részét. A feloldás után megvásárolhatja a Poppy-t a Supply Network-től.

Kék lótusz ópium készítése

Miután megszerezte Poppy-t, vigye be a Telok Penjarah-i csempészbúvóhely laboratóriumába. Adja meg a munkásoknak a mákot, és csekély összegért elkészítik a Blue Lotus Opiumot. Minden tétel elkészítése 15 másodpercet vesz igénybe.

Blue Lotus Opium használata

A Blue Lotus Opium a Rendelési Nyilvántartáson keresztül nyolc darabra értékesíthető. Aktiválja a Blue Lotus Opium megrendelését a rendelési nyilvántartásban, és kézbesítse a teljes szállítmányt a vevőnek. Készüljön fel arra, hogy megvédje áruit a szélhámos hajók ellen, amelyek megpróbálják ellopni azokat.

Ne feledje, hogy a Blue Lotus Opium Skull and Bones kereskedelme jövedelmező lehet, de kockázatokkal is jár. Tervezze meg stratégiáját bölcsen, és aratja le a jutalmakat.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek