Hírek

October 29, 2023

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed a TI12-n

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Valve hivatalosan is bejelentette egy új Dota-hős, a Ringmaster érkezését a TI12-re. Bár egyelőre szűkösek a részletek, a következő hónapokban további információk várhatók.

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed a TI12-n

Ringmaster - Új hős

Egy közvetlenül a TI12 Grand Finals előtt közzétett videóban a Valve megerősítette, hogy a Ringmaster 2024 elején fog megjelenni. A videó Axet egy kísérteties cirkuszi témájú erdőben mutatta be, amint egy mechanikus cirkuszi dzsungelben kúszik. Ez olyan feltételezésekhez vezetett, hogy az új hősnek csapdaeleme lehet. Végül Axet egy Test Your Strength játékba csábította, és gyorsan megölte az Iron Maiden-szerű szerkezetből előbukkanó Ringmaster.

Az új Dota hős szerepe

A Ringmaster promóciós képe cirkuszi témát tartalmaz, és több hőst is kigúnyol, köztük a Majomkirályt, Kunkkát, Axe-t, Miranát és a Fényőrzőt. Bár ez nem ad sok támpontot, azt sugallja, hogy Ringmaster valószínűleg közelharci hős lesz, esetleg kihúzható mechanikus karokkal. Tekintettel arra, hogy az előző hős, Muerta távolsági intelligenciahordozó volt, a Dota rajongói új közelharci hősre számíthatnak.

A Valve izgalmas terveket tartogat a Dota rajongói számára a következő évre, és csak az idő fogja feltárni a változások teljes mértékét.

Legújabb hírek

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: The Big Bang Event és In-Game Performance

Hírek