Hírek

February 15, 2024

Optimalizálja kincsvadászatát koponyában és csontokban: fejezze be a halál utáni élet küldetését, és szerezzen értékes jutalmakat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A kincsvadászat kulcseleme a Skull and Bones kalóz témájú játéknak. A Life After Death küldetés egyedülálló küldetésként emelkedik ki, amelynek része értékes kincsek eljuttatása a békés tengeri emberekhez. Ebben az útmutatóban végigvezetjük a Life After Death küldetés felvételének és teljesítésének folyamatán.

Optimalizálja kincsvadászatát koponyában és csontokban: fejezze be a halál utáni élet küldetését, és szerezzen értékes jutalmakat

Az Élet a halál után küldetés felvétele

A Life After Death küldetés megkezdéséhez Verona Falls felé kell mennie. Ha még nem járt ott, akkor egy kérdőjelet fog látni egy körben „ismeretlen” címkével. Hajózz el Verona Falls-ba, és szállj ki, hogy megtaláld az NPC-t, aki megadja neked a küldetést. A küldetés sikeres teljesítéséhez ajánlatos egy negyedik szintű hajóval rendelkezni.

Az Élet a halál után küldetés teljesítése

Miután elfogadtad a küldetést, kapsz egy Kincses térképet a Sea People Kereskedőtől. A térkép utalást ad az elásott kincs helyére, amely minden játékos számára egyedi. Ahelyett, hogy felmenne az emeletre a romokban, menjen vissza az előőrs bejáratához, és forduljon balra. Kövesd az utat, amíg el nem éred a végét, ahol megtalálod a maradványokat. A terület pirossal lesz kiemelve, így könnyen felismerhető.

A maradványok visszaszerzése után térjen vissza a Sea People Merchant-hoz, és gyűjtse össze a rizst. A következő úti cél a Lanitra előőrs, amely északon található. Beszélj a Sea People Huntmasterrel, hogy megszerezd Toaka Gasyt.

Időmegtakarítás érdekében javasoljuk, hogy a küldetés aktiválása előtt fedezze fel Lanitrát, így gyorsan eljuthat oda. Lanitrából gyorsan utazzon Fort Louisba, a Sea People-től délre fekvő előőrsbe. Vigye át a maradványokat a tengeri népnek Fort Louisban.

Végül menjen délre a Tenina-parton található Tenina Town felé. Lépj kapcsolatba a hellyel, hogy teljesítsd a küldetést, és megkapd a jutalmakat.

Ha követi ezeket a lépéseket, sikeresen teljesíti a halál utáni élet küldetését a Skull and Bones játékban, és értékes jutalmakat kap. Boldog kincsvadászatot!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek