Hírek

October 31, 2023

Optimalizálja játékélményét a Modern Warfare 3 PC specifikációival

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az Activision nemrégiben nyilvánosságra hozta a Call of Duty: Modern Warfare 3 PC-s specifikációit, és meglepő módon nem olyan igényesek, mint az várható volt. Ez nagyszerű hír azoknak a PC-játékosoknak, akik nem rendelkeznek csúcskategóriás felszereléssel. Van azonban néhány figyelmeztetés, amelyet szem előtt kell tartani.

Optimalizálja játékélményét a Modern Warfare 3 PC specifikációival

PC-specifikációk a Modern Warfare 3-hoz

Ha a Modern Warfare 3-at a legmagasabb beállításokon szeretnéd futtatni, akkor egy 8. generációs i7 vagy hasonló AMD CPU-ra, 16 GB RAM-ra és egy RTX 3080-ra vagy RX 6800XT-re van szükséged. Másrészt, ha gyengébb kategóriájú PC-vel rendelkezik, akkor is élvezheti a játékot 6. generációs i3-mal, 8 GB RAM-mal és GTX 960 vagy RX 470-nel. Érdemes megjegyezni, hogy ezek a minimális specifikációk csak a hozzáférést teszik lehetővé. a többjátékos játékhoz, nem a kampányhoz.

Szempontok az alsóbb minőségű PC-khez

A Modern Warfare 3 bevezeti az „Open Combat” küldetéseket, amelyek nagy, nyílt környezetben történő navigálást igényelnek. Ez további stresszt jelenthet a gyengébb minőségű PC-ken, ezért fontos ezt szem előtt tartani.

PC vs. egyéb platformok

A PC-t tartják a Call of Duty legjobb platformjának, különösen az esport és a streaming terén. A legtöbb profi játékos és streamer PC-t használ a legjobb teljesítmény érdekében. A játék azonban jól fut PS5 által támogatott beállításokon is. Míg kevesebben játszanak a Call of Duty-val Xboxon, a Microsoft Activision tulajdonlása megváltoztathatja ezt a jövőben.

Következtetés

Összefoglalva, a Modern Warfare 3 PC-s specifikációi viszonylag hozzáférhetőek, így a játékosok széles köre élvezheti a játékot. Legyen szó csúcskategóriás szerelékről vagy alacsonyabb kategóriás PC-ről, van olyan konfiguráció, amely megfelel az Ön igényeinek. Tartsa szem előtt a kampányhoz való hozzáférés követelményeit, valamint a gyengébb minőségű PC-ken az „Open Combat” küldetések során nehezedő esetleges stresszt. Végső soron továbbra is a PC marad a legjobb választás a Call of Duty számára, de más platformok is jó játékélményt kínálnak. Maradjon velünk az Esports.net oldalon a Call of Duty további híreiért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek