Hírek

November 7, 2023

Optimalizálja fedélzetét az erőteljes Digimon promóciókkal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Digimon TCG világában különféle típusú kártyák léteznek, beleértve a kezdő paklit, az emlékeztető készleteket és a promóciókat. A promóciók speciális kártyák, amelyeket gyakran bónuszként adnak ki rendezvényeken vagy termékvásárláskor. Ezek a „P-XXX” termékcímkével ellátott kártyák általában fóliás kártyák, amelyek bizonyos archetípusokat emelhetnek ki, vagy széles körben használhatók több pakliban.

Optimalizálja fedélzetét az erőteljes Digimon promóciókkal

A legelterjedtebb kapcsok

Bár külön-külön ezeknek nincs a legnagyobb hatása, van két promóció, amelyet széles körben használnak sok pakliban.

  • Növeli a színmemóriát: Ezek a kártyák lehetővé teszik a játékosoknak, hogy 4 kártyát keressenek alacsony áron. Nem szelídítők, így nem járulnak hozzá a DeathXmon vagy a Quartzmon nyerési feltételeihez. Ezenkívül a Delay effektusuk lehetővé teszi, hogy a kukába kerüljenek, hogy a játékosnak 2 memóriája legyen. Hatásuk ellensúlyozására a játékosok használhatnak memória zsilipeket, mint például a BT6-021 ModokiBetamon vagy a BT3-061 Chuumon. Ezeket a kártyákat kezdetben korlátozott mennyiségben vezették be, de azóta újranyomták a Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Decks-ben és az RB01-ben.
  • Képzési kártyák: Ezek a kártyák, amelyek Box Toppersként debütáltak a BT14-ben, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy 2 kártyát keressenek 2 áron. A Memory Boost-okkal ellentétben a képzési kártyák a Digimon mellett Opció kártyákat és Tamereket is felvehetnek. A Képzési kártyák késleltetési hatásának használatakor a játékosoknak egy megfelelő színű kártyát kell készíteniük, 2-vel csökkentett költséggel. Sokoldalúságuk és a zsilipek hiánya miatt ezek a kártyák játékkészletekké váltak a legtöbb keleti pakliban.

A legerősebb Digimon promóciók

A BT14 angol verziójához összeállított legerősebb Digimon promóciók P-130-ig terjedő kártyákat tartalmaznak, amelyek a legutóbb bejelentett promóciók jogosultak az Ultimate Cup legújabb döntéseiben.

Összefoglalva, a Digimon promóciók értékes kiegészítői bármely játékos gyűjteményének. A Color Memory Boosts és a Training kártyák széles körben használt alapelemek, amelyek stratégiai előnyöket kínálnak a játékmenetben. Akár bizonyos archetípusokat szeretne javítani, akár a pakli általános teljesítményét szeretné javítani, ezeket a promóciókat érdemes megfontolni. Legyen naprakész a legújabb bejelentésekkel, és fedezzen fel új és erőteljes Digimon promóciókat, amelyek a következő szintre emelhetik játékmenetét.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek