Hírek

February 15, 2024

Optimalizálja aranyjelvény-gyűjteményét a Granblue Fantasyban: Relink

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ha Gold Dalia jelvényeket és jegyeket szeretne gyűjteni a Granblue Fantasy: Relinkben, itt van a legjobb módja ennek.

Optimalizálja aranyjelvény-gyűjteményét a Granblue Fantasyban: Relink

Aranyjelvény-jegyek gyűjtése

Ahhoz, hogy Gold Dalia-jelvényeket szerezzen a Granblue Fantasy: Relink játékban, Gold Badge-jegyeket kell elköltenie az online gyorsküldetésekben. Minden jegy egy Gold Dalia-jelvényt garantál, de küldetésenként legfeljebb három jegyet használhat fel. Ha több jegyed van, további Quick Quest-köröket kell lejátszanod, hogy több jelvényt szerezhess. Ez azt jelenti, hogy az első lépés az, hogy összegyűjtse a jegyeket, majd felhasználhatja azokat a jelvények megszerzésére a Quick Questben.

Itt van minden módja annak, hogy Gold Badge jegyeket szerezzen:

  • Szerezze meg őket elsőrangú jutalomként a különböző Boss küldetések során.
  • Igényeljen napi egy jegyet a bejelentkezési bónusz segítségével a Quick Quest menüben.
  • Teljesíts három gyorsküldetést, hogy további jegyet szerezhess a Gyorsküldetés menü Play Bonus funkciójából.

Arany Dalia jelvények gazdálkodása

Ha az a célod, hogy Gold Dalia-jelvényeket gazdálkodj, akkor a legjobb stratégiád az, ha folyamatosan játssz Gyors küldetéseket Gold Badge-jegyekért. Bár a Tickets for Badges használatához online játékban kell részt venned, továbbra is szerezhetsz jegyeket, ha offline gyorsküldetéseket játszol a Play Bónuszon keresztül, feltéve, hogy a mesterséges intelligencia partija készen áll a kihívásra. A játék azonban leskálázza a küldetés szintjére, megakadályozva, hogy gyorsan legyőzze az alacsonyabb nehézségű küldetéseket, mint ahogyan azt közvetlenül a számlálóból választaná ki. Személy szerint az online játékot hatékonyabbnak tartom, mivel még az alacsony szintű játékosok is jobban teljesítenek, mint az AI, ezért azt javaslom, hogy összpontosítson az online gyorsküldetésekre a gazdálkodáshoz.

Ne feledje, az Arany Dalia jelvények ritkák és nehéz begyűjteni, de ha követi ezeket a stratégiákat, növelheti az esélyét, hogy megszerezze őket, és értékes tárgyakra cserélje őket a Siero's Knickknack Shack-ben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek