Hírek

February 14, 2024

Oldja fel az Erőteljes SG-225 Breakert a Helldivers 2-ben, és zúzza össze az Alien Invaders-t

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Helldivers 2-ben az SG-225 Breaker a legerősebb fegyver, amely segíthet legyőzni a betolakodó idegen életformákat. Ez az útmutató megmutatja, hogyan oldja fel ezt a fegyvert, és hogyan bánja meg az ellenségekkel, hogy megtámadták Szuperföldünket.

Oldja fel az Erőteljes SG-225 Breakert a Helldivers 2-ben, és zúzza össze az Alien Invaders-t

Az SG-225 Breaker feloldása

Az SG-225 Breaker feloldásához be kell szereznie a Helldivers Mobilize-t! Warbond csatabérlet. Ez a csatajegy a Breaker három változatát kínálja: standard, incendiary és Spray&Pray. Azonban az eredeti Breaker tekinthető a legjobbnak.

Az SG-225 Breaker megszerzéséhez összesen 95 Warbond-éremre lesz szüksége. A Breaker megtalálható a Helldivers Mobilize negyedik oldalán! katalógusban, de először ezt a részt kell feloldania 75 érem elköltésével. A negyedik oldal feloldása után további 20 éremért megvásárolhatja a Breakert.

Az SG-225 Breaker ereje

Az SG-225 Breaker egy könnyű páncéláthatoló fegyver, amely hatótávolságban és mobilitásban is kitűnik. Nagy a tűzgyorsasága és nagy a golyó terjedése, így mind az alacsony szintű ellenséges hordák, mind a nagyobb páncélozott ellenségek ellen hatékony. A Breaker teljes kihasználásához javasoljuk, hogy a Stratagems-t belefoglalja a betöltésébe.

Következtetés

Ha a legjobb fegyvert keresi a Helldivers 2-ben, akkor az SG-225 Breaker a válasz. Ereje és sokoldalúsága értékes eszközzé teszi az idegen betolakodók elleni küzdelemben. Tehát ne hagyja abba a darálást, amíg a Breaker nincs a kezedben!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek