Hírek

February 12, 2024

Oldja fel a kútblokkokat, és frissítse bázisát az Enshroudedben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Az Enshrouded többet kínál, mint a harc és a túlélés. A tömbök fejlesztésével is javíthatja a bázisát, és a lehető legkényelmesebbé teheti azt, beleértve a Rough Wood-ról a Well Blocksra való frissítést is.

Oldja fel a kútblokkokat, és frissítse bázisát az Enshroudedben

Kútblokkok feloldása

A bázis főépületének javításához több szövetblokkot kell feloldania. A Well Blocks az egyik olyan anyag, amelyet feloldhat. A Well Blocks feloldásához teljesítened kell az Asztalos által adott küldetést. A küldetés megfelelő elnevezése „Well Blocks”, és megköveteli, hogy a blokkokat egy kút mélyéről szerezd le.

A küldetés befejezése

A küldetés befejezéséhez menj a Shell Burrow-hoz legközelebbi Elixir Wellhez. A térkép kurzora elvezeti Önt a kúttömbök helyére. Csúsztasson lefelé, és irány észak, hogy elérje a szigetet, ahol a blokkok találhatók. Nem kell legyőzni a Fell Monstrosity-t, hogy megtaláld a kúttömböket. Miután elérte a szigetet, menjen a bal oldali barlanghoz, és egy ládában találja meg a blokkokat.

Kútblokkok készítése

A küldetés teljesítése után feloldod a Well Blocks receptjét. Egy kútblokk elkészítéséhez 10 homokkőre és öt lepel folyadékra lesz szüksége. Ezeket az összetevőket viszonylag könnyű összegyűjteni, ezért ügyeljen arra, hogy készletezzen belőlük. A Well Blocks az egyik utolsó blokktípus, amelyet feloldhat, a csonttömbök és a viharvert kőtömbök mellett.

Következtetés

A Well Blocks recept feloldása az Enshrouded alkalmazásban lehetővé teszi, hogy javítsa alapját és hangulatosabbá tegye azt. A küldetés teljesítésével és a szükséges hozzávalók összegyűjtésével kútblokkokat készíthetsz, és frissítheted a bázisodat, hogy kényelmes életteret teremts. Tehát kezdje el a küldetést, gyűjtse össze az anyagokat, és fokozza az Enshrouded élményét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek