Hírek

February 13, 2024

Oldja fel a Fájdalomcsillapító Rúnát: Keresse meg a WoW Classic Silver Hand Training Kalapácsát

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Silver Hand Training Hammer fontos küldetés tárgya a Priest játékosoknak a World of Warcraft Classic Season of Discovery második fázisában. Ez az elem olyan támpontot adhat, amely végül az osztályod egyik legjobb rúnájához vezet.

Oldja fel a Fájdalomcsillapító Rúnát: Keresse meg a WoW Classic Silver Hand Training Kalapácsát

Az ezüst kézi edzőkalapács megtalálása

Ahhoz, hogy megtalálja a Silver Hand Training Hammert a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben, meg kell látogatnia több Scarlet Monastery Wings-t. Ezt a tárgyat a Scarlet Monastery kazamatain belül és kívül egyaránt csőcselék leölésével lehet kifosztani. Bár köztudott, hogy a legtöbbet a Scarlet Magicians-tól ejti ki, a környék bármelyik Scarlet trash mob-jától elhullhat. Úgy tűnik azonban, hogy nem esik le a főnököktől.

Az ezüst kézi edzőkalapács jelentősége

A Silver Hand Training Hammer egy nyom a küldetésben, hogy megtaláljuk a Fájdalomcsillapító Rúnát Priests számára a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben. Ez a rúna megköveteli a játékosoktól, hogy négy különböző temetőt keressenek fel, hogy összegyűjtsék a temetői visszhangokat. A Silver Hand Training Hammer szövege egy Theramore-szigeti sírhoz mutat. A Theramore-sziget helyszíne mellett meg kell látogatnia az Arathi Highlands-t, a Szomorú mocsárt és a Scarlet Monastery – Graveyard példát. Ha mind a négy temetői visszhangod megvan, térj vissza a Scarlet kolostorba, hogy átvehesd a jutalmad.

Ajánlások

Ha a Fájdalomcsillapító Rúna megtalálását tervezi, tanácsos megvárni, amíg közelebb kerül a 40. szinthez. Ez a küldetéslánc többszöri látogatást tesz szükségessé a Scarlet Monastery kazamataiban, és magas szintű zónákba utazni. Ha megvárja, amíg közelebb kerül a 40. szinthez, jobban felkészült lesz az előtte álló kihívások kezelésére.

Következtetés

A Silver Hand Training Hammer kulcsfontosságú elem a Priest játékosok számára a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben. Ha megtalálja ezt az elemet, akkor felold egy nyomot, amely a Fájdalomcsillapító Rúnához vezet. Ne felejtsd el meglátogatni a Scarlet Monastery Wings-et, és győzd le a csőcseléket, hogy növeld az esélyed a Silver Hand Training Hammer megszerzésére. Sok sikert a küldetéshez!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek