Hírek

February 14, 2024

Nyisd meg az Ashen Corsair nyomozást, és szerezd be a hajó gazdagságát

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Skull and Bones Ashen Corsair nyomozás feloldásához először el kell érned a Buccaneer gyalázatos rangját. Miután elérte ezt a rangot, nyomon követhető és megoldhatóvá válik a nyomozás és a pletyka. Menjen el a Saint-Anne-i raktárba, és keressen egy újságot a pultján. Vegye fel az Ashen Corsair nyomozásának megkezdéséhez.

Nyisd meg az Ashen Corsair nyomozást, és szerezd be a hajó gazdagságát

Az Ashen Corsair nyomozása nyomok sorozata, amelyeket követned kell a küldetés teljesítéséhez. Minden nyom a Tudás menü Vizsgálatok lapján van dokumentálva. Miután megkapta az új nyomot, mindig ellenőrizze a Vizsgálatok lapot, hogy felfedje a következő lépést.

  1. Guerande település kifosztása: Az első lépés a Saint-Anne-tól délre található Guerande település kifosztása. A rablás első hullámának befejezése új nyomozási nyomot ad.
  2. Keresse meg az üzenetet egy palackban: A feljegyzések szerint legközelebb a Nyugati-medence régiójában kell megtalálnia az üzenetet egy palackban. Irány az Ile Michel előőrs a nyugati medence régiójában, és keresse meg a palackot. Az előőrstől délre lévő kisebb szigetek között vagy közvetlenül az előőrs előtt ívhat. Keress egy arany fényt a tengerben.
  3. Vadászd le az Ashen Corsairt: A palackban lévő üzenetből kiderül, hogy a kalózok lázadást terveznek a The Ashen Corsair-en a Three Brothers előőrs közelében. Vitorlázzon közel az előőrshöz, és az Ashen Corsair a szigetek közelében fog megjelenni. Támadd meg az Ashen Corsairt, és szállj fel rá, ha már alacsony az egészséged. Gyűjts össze annyi ezüstöt, amennyit csak tudsz, és a küldetés teljesítéséhez olvasd el az utolsó megjegyzést a Vizsgálatok lapon.

Ne feledje, az Ashen Corsair nyomozás a Skull and Bones Premium kiadás része, és előfordulhat, hogy nem érhető el azonnal. Nyisd meg a nyomozást azáltal, hogy eléred Buccaneer hírhedt rangját, és kövesd a nyomokat, hogy megszerezd a hajó gazdagságát.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek