Hírek

November 8, 2023

Nyisd meg a téli témájú skineket a Brawlhalla Jotunn Winter Battle Passban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Brawlhalla visszahozza a Jotunn Winter Battle Pass-t, lehetőséget adva a játékosoknak az elszalasztott jutalmak felszabadítására. Ez a Classic Battle Pass harmadik évada, amely visszatér a játékba. Más címekkel ellentétben a Brawlhalla Battle Pass-ok nincsenek véglegesen zárolva, miután eredetileg befejezték. A játékosok visszaugorhatnak, és megpróbálhatják feloldani a téli témájú kozmetikumokat és a játék egyéb elemeit. Ezek a Classic Battle Pass-ok azonban csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre, ezért gyorsan cselekedjen, ha meg akarja szerezni a télhez kapcsolódó skineket.

Nyisd meg a téli témájú skineket a Brawlhalla Jotunn Winter Battle Passban

A Jotunn téli csatabérlet részletei

  • A Classic Battle Pass 3. évada
  • november 8-án kezdődik
  • Téli témájú kozmetikumokat tartalmaz

Legendás tételek kaphatók

  • Jormungandr Mako – Tier 1
  • Royal Warrior Thor – Tier 23
  • Ulgrim kovácsmester – 47. szint
  • Vanir Guardian Bodvar – Tier 71
  • Aurora Brynn – Tier 85

Ezek a legendás skinek a Battle Pass prémium oldalán, Gold Pass néven érhetők el. A hűvösebb tárgyak feloldásához meg kell szereznie a bérlet ezen oldalát. Ne feledje, hogy a Brawlhalla Jotunn Winter Battle Pass csak korlátozott ideig áll rendelkezésre, ezért feltétlenül töltse ki, ha meg szeretné szerezni bármelyik skint.

A Battle Pass átdolgozása nem túl nehéz, ezért érdemes belevágni a következő hetekben. Bár ezek a Battle Pass skinek nem a legritkábbak a Brawlhallában, a játék elhagyása után egyre ritkábbak lesznek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek