Hírek

February 13, 2024

Nyisd ki a hópárduc kedvencét koponyában és csontokban: vágyott társ a kalandjaihoz

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Ha Ön a Skull and Bones rajongója, örömmel fogja tudni, hogy az Indiai-óceán felfedezése közben egy megbízható kisállattársat tudhat maga mellett. Míg a legtöbb játék papagájt kínál a vállára, a Ubisoft a következő szintre emeli a testreszabást azáltal, hogy számos egyedi házi kedvencet kínál.

Nyisd ki a hópárduc kedvencét koponyában és csontokban: vágyott társ a kalandjaihoz

A hópárduc házi kedvence

A Skull and Bones egyik legkeresettebb háziállata a Snow Leopard. Ezt az aranyos és bújós társat nem könnyű megszerezni, de mindenképpen megéri a fáradságot.

Hogyan lehet feloldani a Snow Leopárdot

A Snow Leopard feloldásának egyetlen ismert módja a Skull and Bones játékban, ha Twitch Drop-ként megszerzi a játék nyílt béta fázisában. Ehhez össze kell kapcsolnia Twitch-fiókját és Ubisoft Connect-fiókját. Ezután meg kell néznie egy órán keresztül, ahogy egy partner streamer játszik a Skull and Bones-ban, mint például a BehavingBeardly. Miután ezt befejezte, meglátogathatja Twitch Drops készletét, és megszerezheti a Snow Leopardot.

A Snow Leopard felszerelése

Miután sikeresen megszerezte a Snow Leopárdot, felszerelheti a hajójára a Skull and Bones játékban. Egyszerűen indítsa el a játékot, nyissa meg a vitorlázási lehetőséget, és kattintson a „Szállítás kezelése” gombra. Innen navigáljon a „Kozmetikai termékek szállítása” részhez, és válassza a „Kisállat” lehetőséget. Látnia kell a Snow Leopárdot az elérhető háziállatok listáján, és most felszerelheti, hogy elkísérjen kalandjaira.

Elérhetőség

Ha nem teljesítette a Snow Leopard feloldásához szükséges követelményeket a nyílt bétatesztelés során, akkor sajnos jelenleg nem érhető el. Azonban még mindig van remény, hogy a Ubisoft a jövőben jutalomként visszahozhatja. Az is lehetséges, hogy akár ingyenes DLC-ként, akár fizetős kozmetikumként adják ki. Tartsa szemmel a Ubisoft frissítéseit.

Következtetés

A Snow Leopard kisállat nagyon áhított társ a koponyában és csontokban. Bár nehéz lehet megszerezni, az az öröm, hogy az Indiai-óceánon vitorlázva maga mellett lehet ez az imádnivaló lény, megéri az erőfeszítést. Ha rajongója vagy a játéknak, ne felejtsd el naprakészen tartani a Snow Leopard feloldására és a játékélmény fokozására vonatkozó lehetőségeket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek