Hírek

February 15, 2024

Nut, az ég istennője: SMITE 11.2 javítások és izgalmas változások bemutatása

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A SMITE 11.2-es javításának érkezése izgalmas változásokat és frissítéseket hoz a játékba. Az egyik csúcspont Nut, az ég istennőjének bemutatása, mint új játszható karakter. Nut, a Hunter várhatóan férje, Geb mellett uralja majd a duósávot. A játékosok már alig várják, hogy megtapasztalják hatalmas képességeit és egyedi játékstílusát.

Nut, az ég istennője: SMITE 11.2 javítások és izgalmas változások bemutatása

Nut képességei

  • Passzív: Fluxus: Nut támadási sebesség buffot kap 5 másodpercre minden alkalommal, amikor olyan képességet ér el, amely akár 10-szeres stackre is képes.
  • Első képesség: Konvergencia: Nut megerősíti az alapvető támadásokat, két további káros lövedéket dob ​​ki, amelyek áthaladnak az ellenségeken. A középső lövedék Basic Attack sebzést okoz, míg a külső lövedék képességsebzést okoz.
  • Második képesség: Üstökös összeomlása: Nut egy nagy üstököst hoz le egy helyre, megsebesítve és meggyökerezve az ellenségeket. Ez a képesség lehetőséget ad az ellenségek csapdába ejtésére és leküzdésére.
  • Harmadik képesség: Warp: Nut elküldi magát abba az irányba, amerre halad, és kiszabadítja az ellenséget lelassító lövedékeket. Ez a képesség visszaállítja a konvergencia lehűlését.
  • Végső: Skyfall: Nut immunissá válik a Crowd Control ellen, és felrepül az égbe, és egy nagy fekete lyukkal károsítja a lenti ellenségeket. A fekete lyuk gravitációs hullámot hoz létre, amely az ellenséget a központba húzza.

Egyéb változások és frissítések

A Nut érkezése mellett a 11.2-es Patch különféle hibajavításokat, játékmód-egyensúlyokat, valamint item buffokat és nerfeket tartalmaz. A játékosok a SMITE hivatalos weboldalán megtekinthetik a teljes javítási megjegyzéseket.

Elvitel

A SMITE 11.2 Patch új játszható karakterként mutatja be Nutot, az ég istennőjét. Erőteljes képességeivel és egyedi játékstílusával Nut férje, Geb mellett uralja a duó sávot. A játékosok felfedezhetik képességeit, és megtapasztalhatják a játék izgalmas változásait és frissítéseit. Tekintse meg a teljes javítási jegyzeteket a SMITE hivatalos weboldalán, és csatlakozzon a csatához Nut, az ég istennőjeként!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek