Miért marad az Unibet domináns az eSport fogadásban?

Hírek

2022-01-27

A neves eSport fogadóiroda, az Unibet nem lassít azon törekvésében, hogy a legnagyobb eSport fogadási oldal legyen. Úgy tűnik, a márka teljesen fel van töltve azzal, hogy végleg átvegye az eSport fogadási ágazatot.

Miért marad az Unibet domináns az eSport fogadásban?

Kétségtelen, hogy az eSport fogadás a következő nagy dolog az online szerencsejáték-iparban. A statisztikák azt mutatják, hogy több mint 6,5 millió fogadó fogad az eSporton. Érdekes módon az eSport fogadási ágazat 2021-ben 66 milliárd dollárt ér.

Míg manapság több száz eSport fogadási oldal létezik, az Unibet több okból is kiemelkedik, és a bukmékerek rangsoroló oldalai az egyik legjobb eSport fogadóirodának tartják eSportsRanker többek között.

Intuitív kezelőfelület és kiváló használhatóság

Az Unibet sikerének egyik oka az intuitív kezelőfelület, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy különösebb gond nélkül fogadjanak. Van egy asztali webhely, amely szépen megjeleníti az összes játékot és versenyt. Mi több? Az Unibet egy mobilközpontú fogadási oldal az úton lévő eSport fogadók számára. A bukméker ezenkívül egyszerűsítette az ügyfélszolgálatot, és többnyelvű weboldallal rendelkezik.

Az Unibet az eSport fogadás rajongói körében is népszerű a gyors és biztonságos banki lehetőségek miatt. A játékosok gyorsan és biztonságosan fizethetnek be és vehetnek fel pénzt.

Minden eSport lefedett

Talán a legnagyobb ok, amiért az Unibet uralta az eSport fogadási szcénát, az az, hogy az összes eSportot lefedi, a lövöldözős játékoktól a sportszimulációs játékokig.

A cikk írásakor az Unibet rendelkezik piacokkal az összes legjobb e-sport számára, beleértve a Valorant, a Counter-Strike: Global Offensive, a Dota 2, a FIFA, a PES, a League of Legends, a Tom Clancy's Rainbow Six Siege és így tovább. Ez ellentétben áll sok eSport fogadási oldallal, amelyek portfóliójában csak egy vagy két eSport található.

Amellett, hogy az összes eSportot lefedi, az Unibet az összes versenyversenyt lefedi, így a játékosoknak egész évben van mire fogadniuk. Az Unibet radarján a legnépszerűbb eSport versenyek közé tartozik a CBCS Finals, az Elisa Invitational, az ESEA Advanced EU, a Fragleague, az Intel Extreme Masters, a Malta Vibes, a Blast Premier, a Dota Pro Circuit és a Blast Rising. Azok számára, akik a legjobb CS: GO eSports csapatra, például Natus Vincere-re és Team Liquidre szeretnének fogadni, az Unibet a megfelelő hely.

Az Unibet másik erőssége az eSport fogadási színtéren a hatalmas eSport fogadási piac. Sok fogadóirodával ellentétben az Unibet számos fogadási lehetőséget kínál a játékosoknak. A játékosok fogadást tehetnek a közelgő eseményekre, mielőtt azok elkezdődnek, és akár játék közben is. 

Emellett az Unibet eSports szorzói magasabbak, mint a verseny kínálta. Az oldal az összes eSport oddsot is támogatja, a tizedesjegyektől és a tört oddsoktól az amerikaiig.

Az Unibet, egy eSportra koncentráló fogadóirodája

Kétségtelen, hogy az Unibet az eSport ökoszisztémájának szerves részét képezi. Például 2018-ban az Astralis, napjaink egyik legnagyobb eSport csapata kétéves, több milliós szponzori szerződést írt alá az Unibettel. Ez azt mutatja, hogy a vállalat elkötelezett az eSport és az eSport fogadás még nagyobb fejlesztése iránt.

2019-ben a cég az Abiosszal is partneri viszonyban állt. Ez az innovatív eSport platform lehetővé teszi az Unibet számára, hogy teljes mértékben bevonja közönségét a részletes eSport versenyek adatainak, részletes játékos- és csapatstatisztikáknak, mérkőzések menetrendjének és egyebeknek köszönhetően. Érdekes módon a játékosok az Unibet minden eseményét követhetik az élő közvetítésnek köszönhetően.

Az Unibet kétségtelenül olyan erő, amellyel számolni kell. Az egyik olyan termék, amelyre a vállalat nagy hangsúlyt fektet, az eSport. Az eSport átfogó lefedettsége a verseny színterén egyértelműen jelzi, hogy itt van, hogy maradjon.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek