Hírek

February 12, 2024

Ments meg 20 eltűnt személyt a Persona 3-ban, töltsd fel újra, és szerezz jutalmakat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Persona 3 Reloadban 20 eltűnt személyt kell megtalálnia júliustól januárig. Ezek az egyének a Tartarus nevű börtönben rekedtek, és az Ön feladata, hogy megmentse őket.

Ments meg 20 eltűnt személyt a Persona 3-ban, töltsd fel újra, és szerezz jutalmakat

Az eltűnt személyek megtalálásához meg kell találnia azt az emeletet, ahol tartózkodnak, és kapcsolatba kell lépnie velük. Ha megtalálta őket, két lehetőség közül választhat: vagy kikíséri őket a padlóról, és visszaküldi őket a Tartarus elejére, vagy megkér valakit, hogy vegye fel őket, hogy folytathassa a felfedezést.

Az eltűnt személy megtalálásáért járó jutalom igényléséhez keresse fel a Rendőrkapitányságot, miután megmentette Tartarus egyik fő személyét. Az üzletbe belépve vásárlás nélkül kapja meg a jutalmakat. Fontos azonban tudni, hogy hol és mikor találnak minden eltűnt személyt.

Ha szeretné minimalizálni a Tartarus-i utazásait, javasoljuk, hogy minden határidő előtt az utolsó előtti napon keressen eltűnt személyeket. Bár kimerülésnek tűnhet, a feladatok elvégzéséért kapott jutalom megéri az erőfeszítést.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek