Hírek

February 12, 2024

Maximalizálja hírnévpontjait a táncban az UGC-ért ingyenes kódokkal és jutalmakkal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

A Dance for UGC egy izgalmas játék, ahol megnézheted karaktered táncát, és ingyenes tárgyakat gyűjthetsz. Tánccal Hírnév-pontokat szerezhetsz, amelyeket az UGC Shopban különféle tárgyakra válthatsz be.

Maximalizálja hírnévpontjait a táncban az UGC-ért ingyenes kódokkal és jutalmakkal

Hogyan szerezhetsz ingyenes hírnévpontokat

A Hírnévpontok gyűjtéséhez folyamatosan táncolnod kell a játékban. Ha azonban az avatarodnak nincs elég kitartása, a Dance for UGC kódokkal rengeteg ingyenes hírnévpontot szerezhetsz. Ezekkel a kódokkal órákig kell megspórolnia az őrlődést és a küzdelmet, hogy megszerezze a kívánt tárgyakat.

Íme néhány aktív Dance for UGC kód:

  • LoveAll: Váltsd be 35 000 hírnévpontra (új)
  • WelcomeCelebrities: Váltsd be 30 000 hírnévpontra

A Dance for UGC kódok teljes listájáért tekintse meg cikkünket.

Hogyan kell beváltani a kódokat

A Dance for UGC kódok beváltásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Open Dance for UGC a Robloxban.
  2. Kattintson a Kódok ikonra a bal oldalon.
  3. Írja be a kódot a szövegmezőbe.
  4. Kattintson a Beváltás gombra az ingyenes ajándékok igényléséhez.

Hol találhat további kódokat

A Dance for UGC kódokat megtalálhatja a POND STORE Discord-ban, a fejlesztő X fiókjában (@lily_pondstore), valamint a POND STORE Roblox csoport. Cikkünk könyvjelzővel való megjelölése azonban jobb megoldás, mivel időt takarít meg attól, hogy saját maga keressen át minden közösségi oldalon.

Hibaelhárítás

Ha a Dance for UGC kódjai nem működnek, győződjön meg róla, hogy helyesen adta meg őket, helyesírási hibák nélkül. Javasoljuk, hogy a másolás/beillesztés parancsot használja a kód közvetlenül a játékba történő beviteléhez. Ezenkívül ne feledje, hogy a kódoknak van lejárati dátuma, ezért ha lejárt kóddal találkozik, kérjük, tudassa velünk.

Egyéb módok ingyenes jutalmakra

A Dance UGC-kódok használatán kívül más módokon is szerezhet ingyenes jutalmakat a játékban. A korábban említett Roblox csoporthoz való csatlakozás vagy barátok meghívása szabad kereteket nyithat fel. Kihasználhatja a napi jutalmakat és az ingyenes pörgetéseket is, amelyek percenként töltődnek fel.

Következtetés

A Dance for UGC egy szórakoztató és lebilincselő játék, ahol táncolhatod magad, hogy Hírnévpontokat gyűjts, és azokat klassz UGC tárgyakra cseréld. Ne felejtsd el megnézni a Play for UGC kódokat cikkünket, és fedezd fel a Roblox Codes részt, ahol további ajándékokat találsz kedvenc játékaidban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek