Hírek

February 16, 2024

Maximalizálja DPS-ét a dzsungel rúnájának királyával a WoW Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

The King of the Jungle Rune egy erőteljes rúna a vadon élő druidák számára a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben. A druidák macska vagy medve formában is használhatják, hogy drasztikusan növeljék alakváltó formájuk sebzését. Ez a rúna erősen ajánlott a vaddruidák számára, akik a közelharci DPS-ben szeretnének kitűnni.

Maximalizálja DPS-ét a dzsungel rúnájának királyával a WoW Classic Season of Discovery-ben

A dzsungel rúna királyának megszerzése

Ahhoz, hogy megszerezzék a dzsungel királyának rúnáját a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben, a játékosoknak beszélniük kell a Dalaran ügynökkel az Ariden's Camp-ben, a Deadwind Passban, Eastern Kingdomsban. A Dalaran Agent egy értékes eszközt biztosít a játékosoknak, az Ariden's Sigil néven.

Az Ariden's Sigil egy olyan tárgy, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy észleljék a közeli Dark Ridereket, amelyek 41-es szintű elit csőcselék, akik Dalaran ereklyéket dobnak el. Ezek az ereklyék szükségesek a dzsungel királyának, valamint számos más második fázisú rúnának a megszerzéséhez.

A játékosoknak össze kell gyűjteniük mind a hét dalarán ereklyét, mielőtt visszatérnének a dalarai ügynökhöz. Ez nehéz feladat lehet, mivel a játékosoknak hét Sötét Lovast kell megölniük a különböző zónákban. Javasoljuk, hogy ezekkel a mini főnökökkel öt vagy több fős csoportokban küzdjenek meg.

A dzsungel királyának előnyei

A Dzsungel Királya egy passzív képesség, amely jelentős előnyökkel jár a Vad Druidák számára. Amíg aktív, a Tiger's Fury 15 százalékkal növeli az összes fizikai sebzést, és azonnal 60 energiát ad. Ezenkívül a Tiger's Fury már nem rendelkezik globális lehűléssel, és egy statikus 30 másodperces lehűlés váltja fel.

Következtetés

A vadon élő druidáknak előnyben kell részesíteniük a Dzsungel Királya Rúna megszerzését, hogy fokozzák sebzésük kimenetelét és teljesítményüket a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben. A rúna megszerzéséhez szükséges lépéseket követve és előnyeit kihasználva a Feral Druids feljuthat a DPS-listákra, és kitűnhet szerepükben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek