Hírek

February 14, 2024

Maximalizálja a tiszta kvarc gazdálkodás hatékonyságát a Palworldben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Palworldben a Pure Quartz értékes természeti erőforrás, amely csak az Asztrál-hegyként ismert fagyos téli életközösségben található meg. Ez az anyag elengedhetetlen az áramkörök készítéséhez, amelyeket elektromos árammal működő szerkezetek építésére használnak. Ha maximalizálni szeretné gazdálkodási hatékonyságát, és rengeteg tiszta kvarcot szeretne gyűjteni, íme néhány kulcsfontosságú szempont, amelyet szem előtt kell tartania:

Maximalizálja a tiszta kvarc gazdálkodás hatékonyságát a Palworldben

Kézműves áramkörök

Az áramkörök készítéséhez tiszta kvarcra és polimerre lesz szüksége. Kezdje egy áramfejlesztő és egy gyártó összeszerelő sor megépítésével, amelyek a 28. technológiai szinten oldódnak fel. Ha ezek a szerkezetek a helyükre kerültek, elkezdheti a polimer készítését kiváló minőségű Pal Oil használatával. A Circuit recepthez négy tiszta kvarc és két polimer szükséges.

A tiszta kvarc megtalálása

A tiszta kvarc csak a térkép északnyugati oldalán található Asztrál-hegy téli életközösségében található. Fontos, hogy legyen hidegálló felszerelés, hogy túlélje ezt a régiót. Keresse a tiszta kvarc lerakódásokat jellegzetes ezüst éleikkel. Használjon csákányt a tiszta kvarc kitermeléséhez ezekből a lerakódásokból. A gazdálkodás hatékonyságának növelése érdekében fontolja meg a finomított fém csákányok készítését, mivel ezek tartósabbak. Ezenkívül fektessen be néhány pontot a súlystatisztikájába, hogy növelje teherbíró képességét.

Passzív gazdálkodás

A természeti erőforrások lelőhelyei közelében bázisok építése nagyszerű módja a ritka erőforrások, például a tiszta kvarc passzív gazdálkodásának. Keressen egy megfelelő helyet a tiszta kvarc lelőhelyek közelében, és építsen egy bázist. Jelöljön ki bányászati ​​munkára való alkalmassággal rendelkező barátokat a természetes lelőhelyekből származó anyag gazdálkodásához. A betakarított Pure Quartz összegyűjtéséhez és tárolóládákban tárolásához használjon egy Szállítási Munkavégzésre alkalmas Palot. Ha több bázist épít a stratégiai helyekre a térkép körül, az tovább javítja passzív gazdálkodási képességeit.

A haverok legyőzése

Három kihívást jelentő barát van, akik ledobják a Pure Quartzot, miután legyőzték. Ezek a Frostallion Noct, az Astegon és a Jetragon. Készülj fel egy kemény csatára, ha tiszta kvarcot akarsz szerezni ezektől a haveroktól.

Összefoglalva, a Pure Quartz értékes erőforrás a Palworldben, amelyet áramkörök készítésére használnak. A fent említett tippeket követve hatékonyan megtalálhatja és gazdálkodhatja a Pure Quartz-ot, hogy megfeleljen a kézműves igényeinek. Sok szerencsét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek