Hírek

February 15, 2024

Maximalizáld játékmenetedet a Pokémon Go Tour: Sinnoh with Diamond or Pearl játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bevezetés

Mivel a Pokémon Go Tour: Sinnoh egészen február végéig uralja az eseménysort, a Niantic korai választási lehetőséget ad a játékosoknak a Diamond és Pearl alapú verzió-exkluzív bónuszokhoz. Ez a döntés közvetlenül hatással lesz a játékmenetedre, ezért érdemes meghoznod a megfelelőt.

Maximalizáld játékmenetedet a Pokémon Go Tour: Sinnoh with Diamond or Pearl játékban

Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research

A február 15. és 25. között elérhető Pokémon Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research jutalmakat kínál minden játékosnak a Go Tour: Sinnoh ünnepség részeként. Attól függően, hogy a Diamond vagy Pearl útvonalat választod, a játékmeneted a Go Tour: Sinnoh – Global során nagymértékben eltérő lesz, ha a legtöbbet hozod ki a Dialgából és a Palkiából.

Globális esemény

Minden játékos hozzáférhet a Go Tour 2024: Road to Sinnoh speciális kutatáshoz február 15. és 25. között, amely egybeesik a Go Tour: Sinnoh és a Road to Sinnoh mini-esemény teljes futási idejével a két verzió között. Ennek ellenére a legfontosabb tartalom csak február 24-én és 25-én lép életbe a Go Tour: Sinnoh – Global oldalán.

A globális esemény során attól függően, hogy a Diamond vagy a Pearl verziót választja, eltérő garanciát kap a Dialga és Palkia raidekre, valamint megnövelt időtartamot az új Adventure Effects effektusokhoz, amelyeket az Origin Forme debütálásával egy időben adtak hozzá. Dialga vagy Origin Forme Palkia.

Gyémánt vagy Gyöngy?

Nincs jó vagy rossz válasz, amikor a Diamond vagy Pearl verziók között kell választani. Az egyes jutalmak és bónuszok a következők:

 • Gyémánt exkluzív termékek:
  • A Go Tour során elfogott Dialga: A Sinnoh garantáltan ismeri a Roar of Timet
  • A Roar of Time kalandeffektusának időtartama megduplázódik
  • A Dialga Candy különleges kutatási jutalmakban kapható
 • Pearl exkluzív termékek:
  • A Go Tour során elfogott Palkia: Sinnoh garantáltan ismeri a Spacial Rendet
  • A Spacial Rend Adventure Effect időtartama megduplázódik
  • A Palkia Candy különleges kutatási jutalmakban kapható

Ezekkel a bónuszokkal együtt a szokásos speciális kutatási feladatok és jutalmak várják Önt, amely az egyetlen verziójú exkluzív tartalom a Go Tourban ebben az évben.

Következtetés

Válassz bölcsen a Diamond és Pearl verziók között, hogy maximalizáld a játékélményt a Pokémon Go Tour: Sinnoh alatt. Fontolja meg az egyes verziók által kínált exkluzív bónuszokat és jutalmakat, és hozza meg a játékstílusának és céljainak megfelelő döntést. Élvezze a kalandot!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: Game-Changer vagy versenyképes flop?

Hírek